Játszóteret hozott a nyuszi a Fészekbe

Játszóteret hozott a nyuszi a Fészek gyermekotthonba – videó

Játszóteret hozott a nyuszi a Fészekbe

Játszóteret hozott a nyuszi a Fészek gyermekotthonba – videó

Több éves álom valósult meg idén húsvétra a Fészek Egyesület Átmeneti Gyermekotthonában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Négy évvel ezelőtt egy gyönyörű hintát és homokozót álmodtunk meg” – fogalmazott Nyitrai-Hell Szilvia, a Fészek Egyesület Átmeneti Gyermekotthonának vezetője. Ennek az álomnak a megvalósításához az egyesület számára szervezett jótékonysági futásból befolyt összeg jelentette az alapot. Viszont, ez a pénz még kevés lett volna a végül több, mint négymillió forintos beruházáshoz, ezért további forrásokra volt szükség ahhoz, hogy végül idén húsvétra elkészülhessen az új játszótér a gyermekotthon udvarán.

 

A Fészek Gyermekvédő Egyesület országos nevelőszülői és helyettes szülői hálózatot és átmeneti gyermekotthont működtet, valamint helyettes szülői és nevelőszülői képzéseket tart.

Aki eddig nem tette meg, vagy épp a továbbiakban is szeretné támogatni a Fészek Egyesületet, az akár aktuálisan is a jó ügy mellé állhat. Ugyanis az adjukossze.hu nevű közösségi adománygyűjtő oldalon jelenleg is fut egy akció. Ennek keretében az egyesület 700 ezer forintot szeretne összegyűjteni a következő hónapokban, amit aztán a tevékenységüket segítő szakemberekre, nyári táborok szervezésére és a mindennapi feladataik ellátására fordítanának. Az adományozással kapcsolatos információkat IDE KATTINTVA olvashatja.

Fotó: ÉrdMost/Szűcs Gergely

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email