futas_jpg_pixabay

Rendhagyó kihívás: futva nyerhetnek 1 millió forintot az iskoláknak

futas_jpg_pixabay

Rendhagyó kihívás: futva nyerhetnek 1 millió forintot az iskoláknak

A verseny végén 100 iskola gazdagodhat egy-egy millió forinttal.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 A Millió Lépés Az Iskoládért versenyhez nem csak diákok, hanem szülők, szimpatizánsok is csatlakozhat.  Az ingyenesen letölthető MillióLépés mobilapplikáció 60 féle mozgásformát képes átalakítani lépésszámmá, és rögzíti az eredményt. Március 27-én indult a kihívás , és június 11-ig tart, a végén száz iskola gazdagodik egy-egy millió forinttal, amit sporteszközök vásárlására fordíthat.

Gecse-Simon Orsolya, a Szociális Gondozó Központ szakmai vezetője is csatlakozott az akcióhoz.

„Nagyon jónak tartom ezt a kezdeményezést, remek lenne, ha sokan csatlakoznának, és minél több érdi iskola benne lenne a nyertes százban – lelkendezett Orsi, aki hetente átlagosan 80 kilométert fut. – A nyitónapon elkezdtem gyűjteni a lépéseket a választott iskolámnak, és megkértem a barátaimat, futótársaimat is, hogy csatlakozzanak.”

Orsi egy nap alatt 15 ezer lépést gyűjtött, ez is az iskola javára megy. Fontos még tudni, hogy a 16 év alatti gyerekek csak szülői engedéllyel csatlakozhatnak a programhoz.

Muk András, a BSI érdi futónagykövete  az ÉrdFM 101.3-nak elmondta: az érdi futócsoportban még nem használják a lépésgyűjtő alkalmazást, de bármelyik helyi iskola megkeresésére szívesen csatlakoznak a jótékonysági akcióhoz, és összegyűjtik számukra a hetente lefutott több ezer kilométer lépéseit.

 

 

 

 

 

 

Fotó: Érdmost arcíhv

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email