m0harosihidmagyarepitok_210330

Hol itt, hol ott fog bedugulni az M0-ás hétvégeken, június végéig

m0harosihidmagyarepitok_210330

Hol itt, hol ott fog bedugulni az M0-ás hétvégeken, június végéig

Változó helyszíneken mozgó terelés mellett - betonhézag kiöntés miatt - torlódásra kell számítani.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Fokozott figyelmet kér a Magyar Közút az autózóktól az M0-S autóút és az M31-es autópálya több szakaszán. A munkálatok június végéig tartanak majd, az M0-s autóúton március 18-tól hétvégente, az M31-es autópályán áprilistól hétköznapokon, az aktuális időjáráshoz igazodva.

Az Érd környékén autózókat közvetlenül érintő munkavégzés az M0-s autóút Megyeri-híd felé vezető oldalán a 10-es és a 17-es, Nagytétény-Szigetszentmiklós közötti szakaszát érinti. A mozgó munkaterületek kezdetére minden esetben munkavégzést előjelző és sebességkorlátozó táblák, valamint a változtatható jelzésképű táblák is figyelmeztetik a közlekedőket. A társaság a balesetveszély elkerülése érdekében mindenkit arra kér, hogy figyelmesen, a kihelyezett jelzéseknek és sebességkorlátozásnak megfelelően vezessen.

Az aktuális napi munkavégzésről és forgalmi helyzetről ajánlott még indulás előtt tájékozódni az Útinform szolgálatánál, a weboldalon, illetve érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazás segítségével megtervezni az optimális útvonalat.

ÉrdMost Archívum

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email