m0harosihidmagyarepitok_210330

Hol itt, hol ott fog bedugulni az M0-ás hétvégeken, június végéig

m0harosihidmagyarepitok_210330

Hol itt, hol ott fog bedugulni az M0-ás hétvégeken, június végéig

Változó helyszíneken mozgó terelés mellett - betonhézag kiöntés miatt - torlódásra kell számítani.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Fokozott figyelmet kér a Magyar Közút az autózóktól az M0-S autóút és az M31-es autópálya több szakaszán. A munkálatok június végéig tartanak majd, az M0-s autóúton március 18-tól hétvégente, az M31-es autópályán áprilistól hétköznapokon, az aktuális időjáráshoz igazodva.

Az Érd környékén autózókat közvetlenül érintő munkavégzés az M0-s autóút Megyeri-híd felé vezető oldalán a 10-es és a 17-es, Nagytétény-Szigetszentmiklós közötti szakaszát érinti. A mozgó munkaterületek kezdetére minden esetben munkavégzést előjelző és sebességkorlátozó táblák, valamint a változtatható jelzésképű táblák is figyelmeztetik a közlekedőket. A társaság a balesetveszély elkerülése érdekében mindenkit arra kér, hogy figyelmesen, a kihelyezett jelzéseknek és sebességkorlátozásnak megfelelően vezessen.

Az aktuális napi munkavégzésről és forgalmi helyzetről ajánlott még indulás előtt tájékozódni az Útinform szolgálatánál, a weboldalon, illetve érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazás segítségével megtervezni az optimális útvonalat.

ÉrdMost Archívum

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email