kutyapixa_2303218.jpg

Gombostűs hússal akart bosszút állni, de lebukott

kutyapixa_2303218.jpg

Gombostűs hússal akart bosszút állni, de lebukott

Gombostűvel és horoggal átszúrt kolbászt szórt szét a Visegrádi, Detrekő és Írottkő utcákban egy férfi. Így állt bosszút a kint sétáltatott kutyákon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A kolbászokból két kutya biztosan evett: ők a Visegrádi utcában laknak a gazdájukkal, aki tegnap éjjel vitte állatorvoshoz a Yorkshire terriereket. A két ebet endoszkópos beavatkozással műtötték meg, ami több százezres nagyságrendű beavatkozás – tudtuk meg egy környéken lakó hölgytől.

Mint mondta, több helyen is találtak kolbászokat a kutyasétáltatók és a járókelők – szerencsére amit tudtak, felszedtek, így a környékbelieknek nincs tudomásuk arról, hogy több kutya is megbetegedett vagy elpusztult volna.

A két kiskutyából kiműtött horgok és gombostűk

„Szerencsére sokaknak van kamerájuk, és visszanézték a felvételeket. Tisztán látszik, hogy egy férfi, kezében zacskó, meg-megáll, és valamit kiszór az útra. Ez azokon a pontokon történt, ahol a járókelők a gombostűs kolbászokat megtalálták. A felvétel alapján az is kiderült, hogy egy Detrekő utcai lakosról van szó” – mesélte a hölgy, aki azt is tudni véli, miért állt az illető ilyen vandál módon bosszút a környék kutyáin.

„Ez a kollektív büntetése minden, az utcán sétáltatott kutyának. Ennek a férfinek is van kutyája, de nem sétáltatja soha, és nagyon dühös mindenkire, aki igen – merthogy szerinte az ebek az ő kerítése előtt végzik el a dolgukat. Volt, hogy minket is elkapott séta közben, pedig a mi kutyánk nem csinált semmit” – tette hozzá.

„Megtalálták egyébként a bolti zacskót is, amiből a kolbászokat kiszórta. A címkén látszik, hogy majdnem egy kilót vásárolt a húsból” – zárta szavait a hölgy.

Hogy aztán minden kolbászba került-e gombostű, azt legfeljebb a rendőrség tudhatja. A lakók ugyanis feljelentést tettek. A kamerafelvételeket is megmutathatták a rendőrségen, ugyanis a férfi kapujánál délután megállt a rendőrautó, és az illetőt bevitték a kapitányságra – legalábbis a környékbeliek ezt látták.

Hogy a történetnek mi a folytatása, indul-e eljárás a Detrekő utcai férfi ellen, arról később számolunk majd be – a kapitányságon ugyanis hétfőre ígértek tájékoztatást.

A fotókat olvasónk bocsátotta rendelkezésünkre, Kiemelt fotó: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email