Nyertek az érdi kézilabdázók

Drámai végjáték, így nyert Érd a férfi kézimeccsen – videó

Nyertek az érdi kézilabdázók

Drámai végjáték, így nyert Érd a férfi kézimeccsen – videó

A Kőrösi KDSE-Treff 99 szoros meccsen szerzett győzelmet a Veresegyház ellen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

31-29-es győzelmet aratott a Kőrösi KDSE-Treff 99 a Veresegyház VSK felett a Pest megyei I. osztályú férfi kézilabda-bajnokságban. A szoros első félidő után egy góllal állt jobban a házigazda az érdi Treff Sportközpontban. A második játékrész utolsó tíz percéhez érve már hat góllal vezetett Narancsik Imre edző csapata, a vendégek azonban öt perc alatt egyenlítettek, így kiélezetté vált az utolsó pár perc.

A csatát végül két góllal nyerte a Kőrösi, begyűjtve az újabb két bajnoki pontot és továbbra is vezeti a bajnokságot.

„Az első félidőben nem állt össze a védekezésünk, ennek köszönhetően fej fej mellett haladtak a csapatok. Támadásban viszont jó százalékkal értékesítettük a helyzeteinket, így egygólos vezetéssel vonultunk szünetre. A második félidő elején feljavult a védekezésünk és támadásban továbbra is jó százalékkal értékesítettük a gólszerzési lehetőségeinket – értékelt a lefújást követően Narancsik Imre, a Kőrösi KDSE-Treff 99 edzője.

„Meg is léptünk hat góllal – folytatta az edző. – Az 50. perctől viszont jött egy rövidzárlat! Támadásban szoros emberfogással kifogták Balázs Tibort tőlünk, ez megzavarta a csapatot és egymás után több ziccert is kihagytunk. Védekezésben is több hiba csúszott, így az ellenfélnek sikerült egyenlíteni! Ennek ellenére az utolsó három percben mi tudtunk eredményesebbek lenni, így sikerült megnyerni a mérkőzést.”

Férfi kézilabda Pest megyei I. osztály, 14. forduló
Kőrösi KDSE-Treff 99 – Veresegyház VSK 31-29 (16-15)
Érdi gólok: Gyöngyösi 7, Balázs, Cseh 6-6, Bauer, Veres 4-4, Hagymási 3, Zeitler 1.

Pest megyei I. osztályban továbbra is első a huszonöt pontos érdi csapat, tizennégy mérkőzésen elért tizenkét győzelemmel és egy-egy döntetlennel, illetve vereséggel.

Íme, a VIDEÓ mérkőzés utolsó, legizgalmasabb perceiről, melyben előbb egyenlítettek a vendégek, majd a végjátékban megnyerte a Kőrösi a találkozót.

Fotó és videó: Pecsuvácz Péter

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email