utepites_jo

Indul az építkezés az Iparos és a Folyondár utcák között

utepites_jo

Indul az építkezés az Iparos és a Folyondár utcák között

Forgalomkorlátozásra számíthatunk a Törökbálinti úton.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Március elején kezdődik az útépítési munka a Törökbálinti úton, az Iparos és a Folyondár utcák között, annak a nagyszabású útépítési projektnek a részeként, amely könnyebbé, gyorsabbá  teszi az M7-es és M0-s elérését a Törökbálinti úton – tájékoztatta az ÉrdMost-ot a Polgármesteri Hivatal.

A munkaterületet ősszel adták át, erről korábban itt írtunk.

A hónap első napjától tehát forgalomkorlátozás lesz a Törökbálinti úton, a Szövő utca/Folyondár utca és a Takács utca/Tiszafa utca között.

Itt útszűkületre, rövid időközönként jelzőőrös forgalomirányításra kell számítani a rézsűben végzett bozót- és cserjeirtás, valamint fakivágások miatt. Ugyanakkor a forgalom, ha korlátozásokkal is, de mindkét irányba haladhat majd – ez persze fokozott figyelmet és óvatosságot kíván.

 

A program első, fő eleme, a Törökbálinti és a Felsővölgyi út kereszteződésében lévő körforgalom már elkészült (képünkön az építkezés). Ezt követi most a Törökbálinti–Folyondár kereszteződés, melynek során kicserélik a közműcsöveket, felmarják az utak régi burkolatát, hogy újat aszfaltot terítsenek. A Törökbálinti út mentén egyoldali járda, mindkét oldalon csapadékvíz-elvezető árok épül, a most kezdődő munkálatok ezt a nagyszabású beruházást készítik elő.

Fotó: Pixabay, ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email