spring-awakening-3132112_1920

Itt a tavasz, jönnek a mínuszok

spring-awakening-3132112_1920

Itt a tavasz, jönnek a mínuszok

Akár még havazhat is a következő napokban. De, hogy hidegebb lesz mint a múlt héten, az biztos.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Vasárnap délen, délkeleten csapadékos marad az idő, de az esőt már több helyen havas eső, havazás válthatja fel. Északon, északnyugaton a változóan felhős-napos idő mellett elszórtan záporok, hózáporok előfordulhatnak, eleinte az Északi-középhegység térségében többfelé havazhat. Az északi, északkeleti szél többfelé élénk, a Dunántúlon és északkeleten erős lesz. Napközben 2 és 8 fok között alakulhat a hőmérséklet, olvasható az Időkép előrejelzésében.

Hétfőn túlnyomóan felhős lesz az ég. Kisebb havazás, havas eső, hószállingózás délen és keleten alakulhat ki, legtovább északkeleten valószínű csapadék. Többfelé élénk, nyugaton és északkeleten erős lesz az északi szél. Hajnalban -6, 0, napközben 1-6 fokot mérhetünk.

Kedden már hosszabb időszakokra felszakadozik a felhőzet, több-kevesebb napsütésre az ország nagy részén számíthatunk. Csapadék már nem valószínű. Az északkeleti szél csak néhol lehet élénk. Hajnalban -9, 0, délután 3-9 fok várható.

Szerdán délnyugaton marad felhősebb az ég, de számotevő csapadék nem várható. Máshol viszont többórás napsütésre van kilátás. Az északkeleti szelet több helyen élénk lökések kísérhetik. A csúcshőmérséklet 5 és 11 fok között alakulhat. Csütörtökön is délen lehet több felhő, máshol a napsütésé lesz a főszerep. Élénk, északkeleten erős lehet a szél. Hajnalban a legtöbb helyen fagyni fog, délután pedig 5-11 fokra készülhetünk.

Forrás: Időkép

Fotó: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email