Watermarking digital photos and images
https://fm-pdf.com/image-watermark/
Created by Image Watermark Studio.

Háromgólos érdi siker Somogyban

Watermarking digital photos and images
https://fm-pdf.com/image-watermark/
Created by Image Watermark Studio.

Háromgólos érdi siker Somogyban

Magabiztos győzelmet aratott az Érdi VSE a labdarúgó NB III Nyugati csoportban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Magabiztos győzelemmel örvendeztette meg szurkolóit az Érdi VSE a harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban. A Nyugati csoport 23. fordulójában a Kaposvári Rákóczi FC vendége volt Ebedli Zoltán együttese.

Az első félidő 31. percében Fülöp Noel góljával szerezte meg a vezetést a vendég alakulat, majd a második félidőben, a 67. percben Pallagi Botond, a 87. minutumban pedig Gubacsi Zoltán is betalált az Érdi VSE-ből, kialakítva a 3-0-s sikert.

„Elégedett vagyok a csapattal, hogy az őszi vereségért elégtételt tudtunk venni. Végig taktikusan és fegyelmezettek játszottunk. Tudtuk, hogy a pálya talaja nagyon meg fogja nehezíteni a mérkőzést és úgy érzem, mi jobban be tudtuk osztani az erőnket. Szép gólokat lőttünk, sőt a végén még akár nagyobb arányú is lehetett volna a győzelem. Gratulálok a csapatnak” – nyilatkozta Ebedli Zoltán edző.

Férfi NB III Nyugati csoport 23. forduló
Kaposvári Rákóczi FC – Érdi VSE 0-3 (0-1)
Érdi gólok: Fülöp 31. perc, Pallagi 67. p., Gubacsi 87. p.

Az Érdi VSE szoros mérkőzésen, de vereséggel kezdte a tavaszt a listavezető Tatabánya otthonában, majd egy héttel ezelőtt legyőzte a Balatonfüredet hazai pályán, ezúttal pedig idegenben múlta felül a Kaposvárt. Három mérkőzésen hat pontot szerzett Ebedli Zoltán gárdája, amivel továbbra is tartja hatodik pozícióját a tabellán.

Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email