szatmaribence_220224.jpg

Példaképe: Milák Kristóf

szatmaribence_220224.jpg

Példaképe: Milák Kristóf

Szegi Bence négy kategóriában győzött a Balatoni Cápa úszóversenyen. A tízéves fiú fiatal olimpiai bajnokunk nyomdokaiba szeretne lépni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szép számmal termelték az érmeket az érdi sportolók a Balatoni Cápa Felkészülési Úszóversenyen. A veszprémi viadalon több mint negyven dobogós helyezést, köztük húsz aranyat, tizenegy ezüstöt és tíz bronzot érdemeltek ki teljesítményükkel az Érdi Vízisport Kft. tehetségei.

Szegi Bence négy kategóriában sem talált legyőzőre: 400 m gyorson, 100 pillangón, 200 háton és 200 vegyesen utasította maga mögé a mezőnyt.

„Sok munkám van ebben a négy aranyéremben. Erős edzéseim vannak, heti ötször járok az Érd Arénába. Ez már a sokadik versenyem, keveset hagyok ki. Olyan még nem volt, hogy négy aranyat szereztem volna, a három volt a legtöbb” – árulta el az ÉrdMostnak Bence, akinek Milák Kristóf a példaképe.

„Szeretnék úszó lenni. Milák Kristóf is a Gárdonyiba járt, ahogy én, és szintén Érden kezdett úszni. Találkoztam is vele egyszer: volt egy 1500 méteres versenyünk, ott volt ő is. Jó érzés volt látni” – árulta el Bence.

 

A verseny további eredményei: 

Csulák Lia triplázott a megmérettetésen: 200 méter pillangón, 400 és 800 m gyorson is legyőzte valamennyi riválisát. Csitári Izabella és Becker Barnabás három versenyszámban is aranyérmes lett. Előbbi 50, 100 és 400 m gyorson is győzött, míg utóbbi 50 és 100 gyorson, valamint 200 háton végzett elsőként.

Dudás Vilmos  50 és 200 mellen győzedelmeskedett.

Ángyán Máté 50 m háton, Gasparics Zalán 200 m mellen nyert. Szintén aranyérmes lett Hegedűs Hanna 100 gyorson, Kóbory Sára 100 pillangón, Tóth Hunor 200 vegyesen.

További dobogós helyezések és valamennyi részletes eredmény megtekinthető az Érdi Vízisport Facebook-oldalán.

Belső fotó: Érdi Vízisport Kft., kiemelt fotó: Ádám Katalin

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email