headlamp-g07f1cce62_1920

Parkolóban tört-zúzott az eszeveszett érdi bácsi

headlamp-g07f1cce62_1920

Parkolóban tört-zúzott az eszeveszett érdi bácsi

Saját autóját sem kímélve a Bem közben több parkoló autóban is kárt tett az ámokfutó - állítják a szemtanúk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Bem közben egy parkolóban több autónak is nekihajtott egy 80 év körüli férfi. Az autósok számonkérték, látták rajta, hogy zavartan viselkedik, ami miatt rendőrt is hívtak, ám a férfi nem várta meg őket, elhajtott – számolt be az esetről a Metropol.

A történetről G. K. Tímea számolt be, aki apósával épp akkor érkezett meg a Bem közbe, hogy parkoljanak.

 Amikor mentünk volna a dolgunkra, megláttunk egy ezüst színű Fordot, amint próbál kiállni a helyéről. Tudni kell, hogy ez a parkoló olyan, hogy kicsit be van süllyedve az aszfalt,  hintáztatni kell az autót, így lehet onnan kiállni. A bácsi is egy ilyen helyen állt. Tolatva akart kijönni, nagyobb gázt adott, ami miatt lendületet kapott az autója és kétszer egymás után nekitolatott a mögötte álló kocsinak.

– mesélte Tímea.

Azonban itt nem ért véget  törénet, hiszen a bácsi magát nem zavartatva úgy döntött, hogy elhajt a helyszínről. A parkolót elhagyva azonban a piros lámpánál meg kellett állnia. Ott egy fiatalember állt meg mögötte, próbálta felszólítani, hogy hagyjon valami papírt elérhetőségekkel a megkárosított gépjárművek tulajdonosainak, de ez nem hatotta meg.

Végül a saját autójában is nagyobb kárt tett

A  bácsi ekkor kiszállt a kocsiból, de elfelejtette behúzni a kéziféket.  Az autó így a mögötte álló a gépjárműnek gurult. Mivel súlyos kárt nem szenvedett, ezért a fiatalember nem várt a rendőrségre, elhajtott helyszínről.

Tímea szerint a történtek után az idős férfi elkezdett feltolatni az ott lévő dombos részre, és amikor alászedte a kormányt, beletolatott még egy autóba. Észre se vette, visszatekerte a kormányt és föltolatott a domb tetejére, ahol már csak egy csattanást lehetett hallani, ekkor egy fának ütközött és betört a saját szélvédője is.

A szemtanú hívta rendőrséget is, de közben a bácsi végérvényesen elhagyta a helyszínt, miközben egy piros lámpán is áthajtott.

Végül senkit nem érdekelt a kár, amit a bácsi okozott

Hihetetlen, de mindegyik károsult úgy döntött, hogy nem fog saját magának pluszfejfájást okozni a rendőrséggel, így elmentek – mesélte a Metropolnak Tímea.

„A rendőrök így csak engem tudtak kihallgatni, de közölték, hogy nem tudnak mit tenni, hiszen nincs károsult, nincs feljelentő.  Én rettegtem a hazafelé vezető úton és imádkoztam, hogy ne találkozzak vele!”

– zárta szavait a szemtanú.

forrás: metropol.hu fotó: Facebook/Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email