police_katymaribetorok_220113

A túlerővel szemben esélye sem volt az érdi bűnözőnek – videó

police_katymaribetorok_220113

A túlerővel szemben esélye sem volt az érdi bűnözőnek – videó

Pénzt, ékszereket és gépkocsikat lopott a férfi, de egy zálogház kirablását is fontolgatta.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egy 71 éves nénitől vizet kért N. Károly, majd köszönet helyett rányomta az ablakot, beugrott a lakásába. Odabent megragadta az idős hölgy csuklóját, és pénzét követelte. A néni az erőszak hatására odaadta az utolsó forintját, de a támadónak ez nem volt elég.

Kitépte telefonzsinórt a falból, felmarkolta a néni telefonját, autója slusszkulcsát, a garázsnyitót, ékszereket. Még a gyűrűt is levette áldozata ujjáról, majd elmenekült.

Az érdi rendőrök forró nyomon, rövid idő alatt azonosították a rablással összefüggésbe hozható 35 éves N. Károlyt, akit otthonában megtalálták. Bár próbált ellenállni, a túlerővel szemben esélye sem volt. A rendőrök földre vitték, elfogták és előállították.

„Elfogyott a pénzem, elfogyott a cigim, szégyelltem magam, hogy nincs semmim, és arra gondoltam, hogy ott van egy zálogház, kirabolom azt, majd valakiről lehúzok egy kocsit és elmenekülök”

– fogalmazott a kihallgatásán az elkövető.

Miután nem talált zálogházat, bement egy másik épületbe, lakásajtókra nyitott rá, próbált bemászni, de nem jött össze. Időközben a nagykátai nyomozók is meggyanúsították a 35 éves férfit. Ezúttal Tápióságban elkövetett két betöréssel és két autólopással bővült a bűnlajstroma.

Egy tápiósági házba 2023. február 9-én hajnalban betörtek, bankkártya, kabát, slusszkulcs és az udvaron álló autó tűnt el – jött a bejelentés. A kocsit később összetörve és üresen találták meg a rendőrök. Azóta kiderült, N. Károly ott hagyta, ahol lezúzta.

Menet közben útba ejtett egy másik házat, onnan táskát, bankkártyát és pénzt zsákmányolt, majd egy közeli utcában ráakadt egy nyitva hagyott autóra. Az indítókulcs is az utastérben hevert, így nemes egyszerűséggel beült és elhajtott. Egészen Nagykátáig jutott, ahol a járgány „lefüstölt”, ezért azt is sorsára hagyta.

forrás: police.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email