csokipixabay_230217.jpg

A Lea otthont támogatják az érdi irodalomkedvelők

csokipixabay_230217.jpg

A Lea otthont támogatják az érdi irodalomkedvelők

Valentin István költő és Kissné Matkó Gabriella ruhatervező szombati estjére a belépő egy tábla csoki lesz - amit a Lea Anyaotthon kap majd.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Valentin István költő és Kissné Matkó Gabriella ruhatervező mutatkozik be a nagyközönségnek szombaton, az IRKA Irodalmi Kör szerzői estjén.

Daróci Lajosné Márta szervező az ÉrdFM 101.3-nak elmondta: évente három-négy alkalommal tartanak ilyen alkalmakat.

Ezek nem egyszerű beszélgetős, avagy felolvasóestek: Márta és csapata kísérőprogramokkal, meglepetéssel teszik a fellépők és a nézők számára egyaránt emlékezetessé ezeket a délutánokat.

 

Valentin István a Kós iskola német szakos tanára, aki nemcsak remek költő, hanem csodálatos előadó is – emelte ki Márta.

Kissné Matkó Gabriella ruhatervező, költő, táncos, a KISS Company frontembere – az ő ruhakölteményeit mutatják be próbababákon és élő modelleken.

„Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk, a belépő egy tábla csokoládé lesz – ezzel a Lea Anyaotthont támogatjuk” – tette hozzá Daróci Lajosné.

Aki többet szeretne tudni a programról, hallgassa meg az ÉrdFM 101.3 beszélgetését Daróci Mártával.

Kiemelt fotó: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email