tordas_radio_indexkep

A zene a fülön keresztül egyenesen a lélekbe megy

tordas_radio_indexkep

A zene a fülön keresztül egyenesen a lélekbe megy

Február 13-a a rádió világnapja. Idézzük hát fel az Érd Tv 2010-es riportját, amiben hazánk első kisközösségi és falurádióját mutattuk be. Érd Tv Anno.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az UNESCO 2012-ban határozott úgy, hogy február 13-a legyen a rádió világnapja. Az emléknap célja, hogy felhívja a figyelmet a média egyik olyan eszközére, ami a legszélesebb tömegekhez képes eljutni világszerte.

A mozgalom egyúttal arra biztatja a műsorszolgáltatókat, a rádióhálózatokat, a közösségi rádiókat, hogy segítsék az információhoz való hozzáférést.

Ha valaki őszintén elmondhatja magáról, hogy minden megpróbáltatás ellenére is ez volt a célja, az Vida Antal, a „falutáblától falutábláig” fogható Tordas Rádió alapítója.

A jelenleg éppen önkéntes száműzetésben lévő adó manapság már a Kókusz-szigetekről küldi adását, de így is Magyarország legrégebbi falurádiója és legtovább sugárzó kalózrádiója volt.

 

A múlt esztendő végén indított Érd TV Anno sorozat célja, hogy a 2022-ben végleg az online térbe költöző Érdi Városi Televízió produkciói közül időről-időre felidézzünk olyan videókat, amikről úgy gondoljuk, hogy talán még manapság is érdekesek lehetnek.

A már felidézett videókat IDE KATTINTVA lehet megnézni. ​

Fotó: ÉrdMost, Facebook/Tordas Rádió

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email