ifoCSL_230212

Hajrá, Érd, hajrá, érdi diákok!

ifoCSL_230212

Hajrá, Érd, hajrá, érdi diákok!

Középiskolák közti sportbajnokságot tervez az Érdi Ifjúsági Önkormányzat, a javaslatról hamarosan döntenek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A napokban ismét üléseznek az Érdi Ifjúsági Önkormányzat tagjai. Az egyik pont, amiről döntenek majd, egy iskolák közötti, több sportágat felölelő bajnokság lesz – tudtuk meg Hardi Levente Álmos diákpolgármestertől.

„Foci, kosárlabda, tollas, röplabda – többek közt ezekre a sportágakra gondoltunk. Szeretnénk minél hamarabb elkezdeni a viadalt, hogy a tanév végére befejeződjön a bajnokság, amiben a középiskolák tanulói vehetnének részt” – ismertette a tervet a Kós iskola diákja.

Ha a legközelebbi találkozón – amit várhatóan február 16-án tartanak – elfogadják a javaslatot, megkezdhetik a szervezést is.

Az IFÖ tagjaira vár még egy remek program a közeljövőben: szabadulószobába mennek a fiatalok. Ez egy csapatépítő találkozó lesz, hogy minél jobban összekovácsolódjon a testület.

Fotó: Csőzik László közösségi oldala

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email