22_03_29_erdmost_nincskep

Kikapott az Érd a Váctól

22_03_29_erdmost_nincskep

Kikapott az Érd a Váctól

21-29-re győzött a Vác az ÉRD Arénában rendezett női kézilabda-mérkőzésen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a hazai klub honlapja írja: az érdi lányok három perccel a vége előtt öt gólra felzárkóztak, ám a végén ismét rákapcsolt a Vác, és  visszaállította a nyolc találatos különbséget.

Legközelebb jövő héten, a NEKA ellen javíthat az Érd hazai pályán.

Herbert Gábor, a vendégek vezetőedzője a meccset követő sajtótájékoztatón elmondta: nagyon büszke a csapatára. „Amennyire tartottam ettől a mérkőzéstől, annyira magabiztosan, profi módon hozták le ezt a meccset” – mondta.

Simics Judit, az Érd új vezetőedzője úgy fogalmazott: bízott benne, hogy szorosabb lesz ez a mérkőzés, és szerettek volna meglepetést okozni. „Annyi hibát követtek el a játékosok a mérkőzés során, hogy nem lehetett ennél jobb eredményt kihozni. Tíz kihagyott ziccerünk és tizenhat eladott labdánk volt” – jegyezte meg, hozzátéve: ugyanakkor lát biztató dolgokat is.

Fotó: ÉrdMost archív, videó: facebook.com/handballerd

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email