pexels-pixabay-209831

Inkább késő őszi lesz az időjárás, mint téli

pexels-pixabay-209831

Inkább késő őszi lesz az időjárás, mint téli

A magasabb hőmérsékletek miatt nem kell jelentősebb havazásra készülni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétfőn délen, délnyugaton várható többfelé eső, kezdetben délnyugaton helyenként havas eső, hó is hullhat. Északon, északkeleten elvékonyodhat a felhőzet, időnként kisüthet a nap. Sokfelé szeles időben lesz részünk. Hajnalban -3, +3, napközben 3-13 fokot mérhetünk. Nyugaton mérhetjük az alacsonyabb, keleten a magasabb maximumokat.

Kedden északon, északkeleten lehetnek hosszabb napos időszakok, délen, délnyugaton viszont még kisebb eső előfordulhat. Nyugaton és az ország északkeleti harmadán élénk lehet az északi-északkeleti szél. Kora délután 3-9 fokot mutathatnak a hőmérők.

Szerdán szakadozott lesz a felhőzet, a reggeli ködfoltok feloszlását követően többnyire felhős időre számíthatunk. Számottevő csapadék nem várható. Helyenként élénk marad a szél. Délután 2-7 fok valószínű.

Csütörtökön erősen felhős, borongós idő körvonalazódik elszórtan vegyes halmazállapotú csapadékkal. A légmozgás nem lesz jelentős. 0 és +5 fok között alakulhatnak a maximumok.

forrás: Időkép

Fotó: Pexels/Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email