Az Érdi VSE U13-as csapata

Érdi gyerkőcök a szlovák focitornán: Egri Ákos hőssé vált

Az Érdi VSE U13-as csapata

Érdi gyerkőcök a szlovák focitornán: Egri Ákos hőssé vált

Nemzetközi teremlabdarúgó tornán vett részt az Érdi VSE 13 év alatti fiúcsapata.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szlovákiai Gyetván megtartott eseményen 12 együttes vett részt, a jónak számító ötödik helyezést szerezték meg az érdi fiatalok. A VSE mérlege egy győzelem, három döntetlen és egy vereség volt a kétnapos versenyen.

„Győzelemmel kezdtük a tornát, ami lehetett volna nagyobb különbségű is. Utána három döntetlennel folytattuk, melyek közül mindegyik mérkőzés nagy csata volt, rengeteg párharccal. Sok gólhelyzet alakult ki, és aki kilátogatott a tornára, élvezetes játékot látott – – értékelt a gárda edzője, Zsigmond László.

„Az utolsó meccsen egygólos vereséget szenvedtünk, de ott is láttunk szép dolgokat, azonban két játékosunk sérülése miatt elfogytunk. Egri Ákost ki kell emeljük, aki hat gólt szerzett és nagyon élvezte a tornát, remek dolgokat csinált, továbbá vezére volt a csapatnak. Meg kell azonban említeni a többieket is, ugyanis mindenki jó teljesítményt nyújtott.”

Fotó: Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email