darts2_jpg_pixabay_960_720

Egy álom vált valóra, szuper helyen az érdi dartsosok

darts2_jpg_pixabay_960_720

Egy álom vált valóra, szuper helyen az érdi dartsosok

Új, modern létesítményben lehet egyre sikeresebb az érdi dartsélet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Évről évre egyre népszerűbb a darts a városunkban is, az Érd-EL Sportegyesület versenyzői sportsikereiről mi is igyekszünk folyamatosan beszámolni. Tavaly azonban nemcsak a tábla előtt, hanem a háttérben is sikerült jelentősen előrelépnie a klubnak.

Az egyesület az Érd Arénába költözött, az Érdi Spartacus SC által korábban használt birkózóterembe. A dartsosok a termet saját igényükre szabták és még az újév kezdete előtt fel is avatták egy versennyel.

„Régóta dédelgetett álmunk volt, hogy szerezzünk egy rendes klubhelyiséget, vagy legalább egy olyan olyan helyszínt, ahol magasabb színvonalra tudjuk emelni a játékunkat, s hogy megtérüljön a befektetett munka” – árulta el Bakity Alex, az Érd-EL SE titkára. „Én személyesen is nagyon elégedett lehetek, illetve büszke vagyok a csapatra, hiszen jórészt saját erőből meg tudtuk oldani a berendezés felépítését, elkészítését.”

„Nagyjából mindenki részt vett benne, aki valamilyen szinten hozzá tud tenni az ilyesmi munkákhoz, szóval minden elismerésem a csapaté. Nagyszerű érzés egy ilyen közösséget létrehozni és részese lenni. Bízom benne, hogy ebből csak jó és hasznos dolgok bontatkoznak majd ki és profitálunk belőle hosszú távon, akár meglévő darts játékosaink fejlődésével, akár új és tehetséges versenyzők felfedezésével” – folytatta Bakity Alex.

Az új klubhelyiséget még decemberben felavatták a házigazdák egy versennyel, amiből rövid időn belül még egyet szerveztek a nagy sikerre való tekintettel. Az élet 2023-ban sem áll meg, január 21-én megint lesz Érd-El nyílt és amatőr torna is, sőt, már állandó nyitvatartással is rendelkezik a terem, ahova folyamatosan várják az érdeklődőket a házigazdák.

A klubról további részletek a hivatalos közösségi felületükön, ITT kaphatóak.

Facebook.com/Érd El SE, Pixabay illusztráció

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email