útfelújítás_jpg_baloghalex

Péntektől még több gép dolgozik a Tárnoki úton, lezárások lesznek

útfelújítás_jpg_baloghalex

Péntektől még több gép dolgozik a Tárnoki úton, lezárások lesznek

Holnap és szombaton a Tárnoki út mindkét sávját lezárják a Huba és az István utca között.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ma elindult a város egyik legfontosabb útjának számító, de évtizedek óta rossz állapotban lévő Tárnoki út burkolása. Nemcsak az aszfaltozás folytatódik pénteken, hanem a II. szakaszon az útalap erősítése és a útmarás is. Ezért január 13-án és 14-én 7 órától 19 óráig lezárásra kerül a Tárnoki út egy rövidebb, 280 méteres szakasza a Huba és az István utcák között.

Azért van szükség mindkét sáv lezárására, mert a kivitelező cég munkatársai 30-40 cm mélyen kiássák az útalapot, a munkagépeknek pedig helyre van szükségük, nem engedhető a közelükbe a forgalom, balesetveszélyes lenne. Az útépítők szombaton is dolgoznak annak érdekében, hogy hétköznap minél rövidebb ideig kelljen a Tárnoki egyes szakaszait lezárni.

Ugyanakkor folytatódik a Tárnoki út keleti részén az aszfaltozás: a Rimányáki-féle kereszteződésen túl Diósd felé, a Dezső utcáig lezárnak egy 350 méteres szakaszt, ahol már az új burkolatot öntjük ki. Közben a Spar bevásárlóközponthoz való bejutást biztosítják. Az arra közlekedők autósok legyenek figyelmesek, tervezzék meg előre az útvonalat, kerüljék a lezárást.

 

Fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email