Horváth Roland

Lemondott Horváth Roland, az Érd kézicsapatának vezetőedzője

Horváth Roland

Lemondott Horváth Roland, az Érd kézicsapatának vezetőedzője

A tegnapi vereség után lemondott a szakember, amit a klub vezetősége elfogadott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Már nem Horváth Roland a vezetőedzője a női kézilabda NB I-ben szereplő Érdnek. Az egy győzelemmel és kilenc vereséggel, mindössze két ponttal a tabella utolsó helyén álló együttes szerda este vereséget szenvedett a Budaörstől. A találkozó után a szakember felajánlotta lemondását, amit a klub vezetősége elfogadott. Átmenetileg Maurer Szandra, az NB II-es/U22-es csapat vezetőedzője irányítja a felnőtt gárdát.

A klub hivatalos közleménye:

„Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy tegnap, NB I-es csapatunk vezetőedzője, Horváth Roland felajánlotta a lemondását, amelyet klubunk vezetősége elfogadott, így a szakember közös megegyezéssel távozik Érdről.

A csapat edzői feladatait Maurer Szandra veszi át az új vezetőedző csatlakozásáig.

Klubunk ezúton is köszönetet mond Horváth Rolandnak, a nálunk eltöltött időszak alatt elvégzett vezetőedzői munkájáért, és további sok sikert kívánunk a szakmai karrierjéhez!”

A távozó vezetőedző is reagált megkeresésünkre.

Horváth Roland, aki három éve érkezett Érdre és két szezonban is kiharcolta a bennmaradást az NB I-ben, az alábbi nyilatkozatot adta az ÉrdMost.hu megkeresésére:

„Az eddigi pályafutásom során mindig sikerült benntartanom hasonló helyzetben lévő csapatokat az élvonalban, de most úgy éreztem, hogy szükség lehet a személyi változtatásra a cél elérése érdekében. Azzal, hogy távozom és új szakemberrel, új impulzussal folytatódik a munka, talán eredményesebb tud lenni a gárda és el tudja kerülni a kiesést. Ezt a lehetőséget mindenképpen szerettem volna megadni a lányoknak.”

Fotó: Érd Handball

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email