batthyanyfulop_221228

2023-ban ítélik oda először a Batthyány-díjat

batthyanyfulop_221228

2023-ban ítélik oda először a Batthyány-díjat

Február 5-ig várják a javaslatokat, hogy ki kapja a rangos érdi kitüntetést.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A közgyűlés idén hívta életre az Érdi Batthyány Fülöp Díjat, amit első alkalommal  2023. március 15-én, a nemzeti ünnep alkalmával adnak át – olvasható a város honlapján.

A díj annak adományozható, aki tevékenységével, támogatásával vagy teljes életművével jelentős mértékben hozzájárult a település gazdasági, kulturális fejlődéshez, gazdagodásához.

A díj odaítélését a közgyűlés jelenlegi és korábbi képviselői, a város díszpolgárai, továbbá az Érd Városáért Kitüntetés birtokosai indítványozhatják.

Az eljárást egy munkacsoport végzi, amelynek tagja a polgármester, az alpolgármester, továbbá a város korábbi polgármesterei és alpolgármesterei.

A  javaslattételre jogosultak az általuk felterjeszteni kívánt személyek nevét, elérhetőségét 2023. február 5-ig juttathatják el Csőzik László polgármesternek címezve a Polgármesteri Hivatalba (2030 Érd, Alsó u. 1.), illetve e-mail-en az onkormanyzat@erd.hu címre.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email