csozikradio_220221

Jól megforgattuk Csőzik Lászlót a Bundáskenyér mai műsorában

csozikradio_220221

Jól megforgattuk Csőzik Lászlót a Bundáskenyér mai műsorában

Az Érd FM reggeli műsorában az aszfaltozástól a bajai halászléig sok mindenről kérdeztük Érd polgármesterét.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában az érdi polgármester válaszolt a hallgatók kérdéseire. A top-téma természetesen az útfelújítás volt. Aki meghallgatja az élő adást, megtudhatja, reménykedhet-e, hogy az ő utcájába is eljut a közeljövőben a megváltó aszfaltozógép. A másik örökzöld téma, az ófalui termálfürdő sorsa is előkerült.

A Bundáskenyér munkatársai megkérdezték, hogy bírja a Facebookon kapott kritikákat? És miként telnek majd az ünnepek a kisgyermekes érdi polgármester és budapesti főpolgármester-helyettes házaspár otthonában?

Az Érd FM reggeli műsorából kiderült: Csőzik László eredetileg bajai származású, miként a híres halászlé is, kettőjük találkozásának emlékezetes napja volt az a délután, amikor állítása szerint egymaga megevett 12 tányérral az isteni levesből. Urbán Szabi és Gárdos Attila ennek csak a felét hitte el.

Apropó halak! A beszélgetés közben a polgármester néha úgy érezhette magát, mint hal az akváriumban: az érdiek a stúdió ablaküvegén át figyelték az adást. Volt, aki a hirtelen jött lehetőségtől felbátorodva azonnal sms-t is küldött neki.

Fotó: Kövesdi Péter

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email