tanárnő

Megleptük karácsonyra Judit nénit – videó

tanárnő

Megleptük karácsonyra Judit nénit – videó

Segítséget kért tőlünk egy nyolcadikos diák, hogy meg tudja ajándékozni kedvenc tanárát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Kedves ÉrdMost csapat!
Márk vagyok, az Érdi Teleki Sámuel Általános iskolából avagy a Fenyves-Parkváros Köznevelési Centrum egyik diákja! Tudom, igen fura kéréssel fordulok magukhoz, de szeretném a rajztanáromnak az itteni utolsó évét szebbé tenni! Mivel nagyon szereti mindenki őt, így arra gondoltam, meglepném, de sajnos nem állunk úgy, hogy tudjunk venni neki nagyobb ajándékot! Ugye, mivel érdi és az ÉrdMost egy igen fontos dolog nekünk, Érdieknek, így egy ÉrdMostos ajándék csomagot esetleg lehetne-e szerezni?”

Ezzel a kedves levéllel fordult hozzánk Csonka Márk Noel, a Köznevelési Centrum iskola 8. a osztályos diákja. Lehet egy ilyen kedves és önzetlen kívánságot válasz nélkül hagyni?!

Szerkesztőségünk összeült, és a kollégák mindegyike tett valamit Vinczéné Lőrinc Judit csomagjába.

Márk elárulta, hogy tanárnője nagyon szeret teázni, így aztán az ajándékcsomagba került tea, bögre, szaloncukor, mézeskalács, csokoládé, desszert, és egy igazi különlegesség, egy pakli Érd-kártya.

 

 

A nyolcadikos srác a kapuban várt minket, amikor befutottunk az ajándékkal. Mint megtudtuk, igazi meglepetés az érkezésünk – osztálytársai ugyan írtak kedves kívánságokat a tanárnőnek, de érkezésünkről nem tudtak, ahogy Judit néni sem.

Annál nagyobb volt a meglepetés az igazi lokálpatrióta tanár néni számára, aki minden ajándéknak nagyon örült, kiváltképp a helytörténeti kártyának, mert, mint mondta, ő maga is készített fel ilyen témájú versenyekre gyerekeket.

„Alig várom, hogy játsszunk vele” – mondta mosolyogva.

 

 

 

 

 

Fotó: Ádám Katalin, operatőr: Palcsó Ildikó

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email