kajasalata_jpg_pixabay_960_720

Mindennapra egy recept – adunk is, kérünk is

kajasalata_jpg_pixabay_960_720

Mindennapra egy recept – adunk is, kérünk is

Ha van hozzá egy jó receptje, osztozzunk rajta!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Karácsonykor nemcsak a lélek tápláléka fontos, hanem a testé is. Vagy azért, mert az egybegyűlő család örömét leli a megszokott menüben – bármi legyen is az -, vagy, mert az plusz hozzáadott érték, hogy mindig kerül az asztalra valami meglepetés, amit az ifjabb generáció hoz be, vagy egy nagynéni, aki megszállottja a sütés-főzésnek.

Akár ezt, akár azt a gyakorlatot követi a család, a jó recept kincs. Mi készültünk minden napra egy-egy gasztronómiai drágakővel az ünnepekre.

Ráadásul ezennel megnyitjuk az ÉrdMost virtuális ünnepi főzőklubját. Ha van a tarsolyukban egy régi jó kipróbált vagy egy új kedvenc, egy tradicionális vagy egy egzotikus ínyenc, népi vagy urbánus, húsos vagy vega recept, örömmel fogadjuk és közkinccsé tesszük.

Egyetlen feltétele a közlésnek egy jó saját fotó. A lényeg, hogy közeli legyen és fekvő formátumban készüljön a minél gusztusosabban tálalt kész ételről. Lehet a recept szűkszavú (hozzávalók, elkészítés) vagy kis családi történettel körített, de az apró fortélyokat semmiképpen se spórolják ki belőle.

E-mailben várjuk mostantól december végéig az info@erdmediacentrum.hu címre.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email