baba 2

Így vigyünk egy csepp boldogságot az érdi anyaotthon lakóinak

baba 2

Így vigyünk egy csepp boldogságot az érdi anyaotthon lakóinak

Tölts meg egy retikült tisztálkodó szerekkel, küldj ünnepi ebédre valót 22 gyereknek!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ha van otthon egy jó állapotú, kihasználatlan női táskád, ne hagyd üresen, küldd el egy megadott címre – erre biztat Csivettka a közösségi oldalán. A Lea Anyaotthon karácsonyi boldogságát felkaroló influenszer maga is egyedülálló anya gyermekeként nevelkedett, ezért azoknak kíván most segíteni, akik számkivetettek lettek azért a „bűnükért”, hogy otthontalanul maradtak gyermekeikkel.

A táskát elsősorban higiéniai termékekkel kéri megpakolni, legyen benne sampon, tusfürdő, szappan, fogkefe, fogkrém, egészségügyi betét, kézfertőtlenítő. Az se baj, ha belekeveredik arckrém, testápoló, dezodor, bármilyen tisztálkodó- és ápolószer, amit nők és gyerekek előszeretettel használnak a hétköznapokban.

A Lea Otthon fiatal, elsőgyermekes anyák támogatására jött létre. Befogad krízishelyzetben lévő családokat, és segít nekik visszatérni a társadalomba. A fiatal anyák többségében nehéz szociális körülmények közül érkeznek, családi kapcsolataik meggyengültek vagy nincsenek, akad, aki súlyos bántalmazás, életveszélyes fenyegetés elől keres itt menedéket.

Az otthon lakóit a Bízd Rá Magad portál is felkarolta azzal, hogy hírül adja: 3000 forintos adományokat gyűjtenek, amivel egy-egy kis család ünnepi étkezéséhez járulhatunk hozzá. A Székesfehérvári Egyházmegye által fenntartott otthon bankszámlaszáma: CIB Bank 10702105-47120804-51100005. A közleménybe írják be: Anyaotthon)

A Lea Otthon vezetője az ÉrdFM 101.3-nak elmondta, egyelőre nincs még karácsonyfájuk sem. És a gyerekeket igen boldoggá tudná tenni a Jézuska, ha hozna nekik kis házikót az udvarra, amibe bebújhatnak, ha ismét kisüt a nap. Mindig jól jön némi tartós élelmiszer, nagyon fogy a pelenka (főleg az 1-es, 2-es és az 5-ös méret), kellenek gyerekvitaminok, babaápolási termékek, de hiány van lázmérőből, lakástextíliából, ágyneműből, párnából, egyszemélyes gumis lepedőből. Az adományok eljuttatását a leaotthon@gmail.com e-mail címen lehet egyeztetni.

A 3000 forintos pénzadományokból – amiket december 23-ig várnak a fenti számlaszámra – 24-25-én étteremből rendelt ételt vásárolnának, egyébként pedig húsleves és csirkepaprikás is lesz az ünnepi menüsorban.

A táskaajándékokat december 19-én adják át, a megpakolt táskákat 16-áig lehet eljuttatni a budapesti B72 Stúdió és Rendezvényközpont címére (1053, Budapest, Múzeum körút 19. 1/1) személyesen vagy futárszolgálattal. Ha gyorsan cselekszünk, 18 család – 22 gyermek – karácsonyát tudjuk bearanyozni egy kis figyelmességgel.

Fotó: Csivettka, Lea Anyaotthon, Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email