_ALX6650

Hardi Levente lett Érd diákpolgármestere

_ALX6650

Hardi Levente lett Érd diákpolgármestere

Levi öröme tegnap felhőtlen volt, ma már kezdődik a munka: társaival bepillanthat a közgyűlés munkájába.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Kós Technikum diákja, Hardi Levente 962 szavazatot kapott, így egy esztendeig ő vezeti az Érdi Ifjúsági Önkormányzatot. Második helyen a gárdonyis Kovács Norman végzett, a harmadik Becskereki Alex, a VMG diákja lett. Ebben az évben a Marianum iskola nem állított jelöltet, így a Gárdonyi, a Kós és a VMG delegáltjai mérkőztek meg egymással.

Norman, Levente, Csőzik László polgármester és Alex

Hardi Levente diákpolgármester testülete a következőképp áll fel: Becskereki Alex és Kovács Norman Botond diák-alpolgármester, valamint a képviselők: Nagy Géza László, Horváth Attila Botond, Veress Andrea, Joó Zoltán, Boros Enikő, Sipos Barnabás. Az Ifjúsági Önkormányzat új tagjai Csőzik László polgármester jelenlétében tették le az esküt, aki köszöntőjében arra kérte őket, próbálják meg összefogni az érdi diákságot, legyenek jó programok, érezzék, hogy ez a város tele van tenni akarással, lendülettel, és hogy jó érdi diáknak lenni.

 

A polgármester felidézte saját fiatalságát, a rendszerváltás körüli pár esztendőt, amikor a gimnazisták nagyon érdeklődtek a politika iránt. „Ebben az időszakban magunkba szippantottuk a demokrácia-csinálás csínját-bínját. Nem volt két egyforma nap, és ez rendkívüli módon feldobta a gimis éveket” – emlékezett Csőzik László. Aki azt kívánta a fiataloknak, tapasztalják meg ők is ezt az érzést, jöjjön el az ő életükbe is az az eufória, amit a ma negyvenesei diákként átéltek.

A rendezvényen átadták az Érd Diákságáért Díjat is.  Ebben az esztendőben a diákok szavazatai alapján Kalo Márk vehette át a kitüntetést, aki kiemelkedően sokat tett iskolájáért, tanítványaiért, és szakmai felkészültségével, viselkedésével is példát mutatott.

Fotó: Balogh Alex, operatőr: Jeney Gergő

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email