20221209_100248

Hasznos ajándékkal lepte meg egy érdi cég az óvodásokat

20221209_100248

Hasznos ajándékkal lepte meg egy érdi cég az óvodásokat

Több mint kétezer fejlesztő füzet segíti majd az iskolai felkészülést.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nagy meglepetés érte az Érdi Kincses Óvodát, hiszen a délelőtt folyamán egy érdi cég hatalmas ajándékkal lepte meg az intézményt, így természetesen az óvodásokat is. A Sentimento Kft. cégvezetése több mint 2000 darab fejlesztő és foglalkoztató füzetet adott át, ezzel is emelve az óvodai foglalkozások színvonalát.

Csőzik László polgármester személyesen vette át a felajánlást a cégvezetéstől. A polgármester elmondta, hogy mindig örül annak, ha a helyi cégek besegítenek az önkormányzat égisze alá tartozó intézmények működtetésébe és fejlesztésébe, ez a füzet pedig egy hasznos eszköze az iskolai felkészülésnek.

A Sentimento Kft. egy régi partnere a városnak, a nagyobb adófizetők közé tartozik.  Ínséges idők járnak, így nagyon sok helyre kell a pénz, sok lyukat kell betömni. Egy ilyen helyzetben pedig egy kívülről jövő segítség mindig köszönetet érdemel és én ezt meg is tettem nekik

– hangsúlyozta a polgármester.

A cég már 15 éve működik Érden, a tulajdonosok is itt élnek a városban, a gyermekeik is itt nevelkednek. Ezért is tartották fontosnak, hogy építsék, lendületbe hozzák a gyermekek révén a helyi közösséget.

Érdi vállalkozóként és három gyermeket nevelő nagycsaládosként fontosnak tartjuk, hogy az érdi gyermekek színvonalas, odafigyelő oktatást kaphassanak, így reméljük, hogy ezzel a gesztussal közelebb kerülünk az álmunk megvalósításához, egy nyitott és széles látókörű generáció megteremtésében lehet szerepünk

– árulta el Simonné Diófalvi Eszter, a cég marketing és HR vezetője.

A gyerekek nagyon szeretik az ilyen foglalkoztató füzeteket, így ennek az adománynak is jó helye lesz az intézményben. A kiadvány rendkívül sokrétű, hiszen egy füzeten belül az óvodások sok fajta feladatot tudnak megoldani, így számos képesség és készség fejleszthető.

Az Érdi Kincses Óvoda mind a hét tagintézményébe eljuttatjuk a kiadványokat. Jövő héten kiszállítják és így karácsony előtt minden kisgyermek a kezébe veheti az ajándékot

–  mondta el Gruber Éva általános intézményvezető-helyettes.

Az átadáson a helyi cégek adományaival kapcsolatban a polgármester kiemelte, hogy a Prettl Hungária Kft. a napokban 6000 euróval támogatta a várost, amelynek a karácsonyi díszkivilágítást köszönhetjük.  Csőzik László elmondta, így nem adófizetői forintokból kell kifizetni az áramszámlát, sőt az összegből még díszeket is tudtak vásárolni.

fotó: Gárdos Attila

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email