Krajnyák Zsuzsanna (bal szélen)

Hőssé vált Krajnyák Zsuzsi a varsói Eb-n

Krajnyák Zsuzsanna (bal szélen)

Hőssé vált Krajnyák Zsuzsi a varsói Eb-n

Három érmet is nyert az érdi sportoló a kerekesszékes vívó Európa-bajnokságon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Három különböző versenyszámban is a top háromban zárt Krajnyák Zsuzsanna a Varsóban rendezett kerekesszékes vívó Európa-bajnokságon. A 2022. évi kontinenstorna legjobb érdi eredménye a párbajtőrözők csapatversenyében jött össze, amelyben a Krajnyák Zsuzsanna, Madarászné dr. Mező Boglárka, Veres Amarilla összetételű magyar egység ezüstérmet szerzett, miután a házigazda lengyelekkel szemben alulmaradt a fináléban.

Egyéni tőrben a paralimpiai ezüst- és bronzérmes, világbajnok Krajnyák, akit olasz sporttársa állított meg a legjobb négy között, bronzérmes lett.

A 2024. évi párizsi olimpiára készülő érdi sportolónő a tőrcsapat tagjaként (Hajmási Évával, Madarászné dr. Mező Boglárkával és Nádasdy Annával kiegészülve) szintén bronz színű medáliát szerzett a lengyelországi viadalon. A magyar csapat az elődöntőben Olaszországtól kikapott, majd a kisdöntőben Georgiát legyőzte.

Fotó: Facebook.com/Krajnyák Zsuzsanna

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email