ebedli-zoltan-erdivse

Hazai meccsel zárják az évet

ebedli-zoltan-erdivse

Hazai meccsel zárják az évet

Vasárnap idei utolsó mérkőzését vívja az Érdi VSE a Komárom VSE ellen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tavaszi szezonból előrehozott 20. fordulóban, vasárnap 13 órától látja vendégül ellenfelét az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen.

Hét közben egy helyet visszacsúszott a tabellán az Érdi VSE, jelenleg a hetedik helyet foglalja el. Visszavehetik a hatodik helyet, ha az évadban másodszor is legyőzik a jelenleg 10. helyen álló Komáromot.

A felek az első fordulóban szoros mérkőzést vívtak, ami 1–0-s vendégsikert hozott. Az akkori győzelem megindította Kertész Ferencéket, akik 19 mérkőzés után 10 győzelemmel, két döntetlennel és hét vereséggel, 32 pontot gyűjtve állnak a hetedik helyen.

A Komárom felemás őszt produkált, hiszen ugyanannyi győzelme és veresége van (7), öt döntetlen mellett. A csapat teljesítménye ennek megfelelően kissé hullámzó, hiszen a ZTE FC II-nek például hetet, a Teskándnak ötöt vágott, ellenben 7–2-es vereséget szenvedett Nagykanizsán és 4–0-ra kikapott otthon a Veszprémtől.

„Szeretnénk megőrizni pozíciónkat a tabellán, ehhez viszont győznünk kell. Ennek megfelelően szeretnénk játszani és itthon tartani a három pontot”

– fogalmazott Ebedli Zoltán edző.

 

Forrás: Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email