ledego_jpg_pixabay

Meghosszabbítják az ingyenes LED-csere regisztrációs időszakát

ledego_jpg_pixabay

Meghosszabbítják az ingyenes LED-csere regisztrációs időszakát

Jövő hét péntekig jelentkezhetnek az érdiek a takarékos LED égők igénylésére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdiek számára a nagy érdeklődésre való tekintettel – eddig 1200-an regisztráltak sikeresen – meghosszabbítják az ingyenes LED-csere regisztrációs időszakát jövő hét péntekig. Azaz december 9-e éjfélig, 24.00 óráig jelentkezhetnek a ledcsere.erd.hu oldalon keresztül azok a polgárok, akik érdi lakcímkártyával rendelkeznek és szerződésben állnak az áramszolgáltatóval.

Mint ismert, városunk is csatlakozott ahhoz a programhoz, amelynek keretében az itt élőket ingyenesen energiatakarékos, modern LED-égőkhöz juttatjuk. Ez érdemi segítség lehet a rezsiárak drasztikus emelkedése, az energiaválság és a központi megszorítások idején. A LED-égők komoly spórolási lehetőséget biztosítanak. Ha 5 darab 100 wattos hagyományos izzót ugyanekkora megvilágítást biztosító 12 watt teljesítményű új égőre cserélnek, napi 4 óra használat mellett évente akár 17 600 forintot takaríthatnak meg.

A regisztrációs folyamat végén meg kell jelölni az átvevőhelyet is: az egyik a városközpontban lesz majd, a Polgármesteri Hivatal, Budai út 8. szám alatt; a másik Parkvárosban, a Parkvárosi Közösségi Házban, a Gépész utca 14. szám alatt. A hosszabbítás lehetőséget biztosít azok számára is, akiktől a rendszer hiánypótlást kért, vagy valamiért elutasította a regisztrációját.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email