Táncversenyeken álltak dobogóra az érdiek

Aranyérmekkel tértek haza az érdi táncoslányok

Táncversenyeken álltak dobogóra az érdiek

Aranyérmekkel tértek haza az érdi táncoslányok

Ezúttal is kitettek magukért az akrobatikus rock and roll táncosaink.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kétszer állhattak dobogóra a Masters SE táncosai az akrobatikus rock and roll magyar bajnokságon. Ezzel párhuzamosan kickdance versenyt is tartottak, amelyen duplán bearanyozódtak az érdi sportolók.

Esemény- és eredménydús hétvége van a Masters Sportegyesület akrobatikus rock and roll táncversenyzői mögött. A magyar bajnokságot Egerben rendezték, amelyen ezüstérmet nyert az Original children kisformáció, míg az Antigravity (Masters-Tornádó) juveniles nagyformáció harmadik lett. Érmet ugyan nem szerzett, de az előzőekhez hasonlóan egyaránt döntőbe jutott és az ötödik helyen zárt First juveniles kisformáció, továbbá a hetedikként végzett Treasure (Masters-Island Rock) felnőtt dance kisformáció.

Szintén a hétvégén rendezték az aktuális kickdance bajnokságot, ezúttal a budapesti Patonyi László Sportcsarnokban. A Masters remek eredményekkel zárta a táncversenyt, miután a Little Heroes juveniles nagyformáció és a Schwarczenfeld Ádám-Gergulecz Luca children páros egyaránt aranyérmes lett.

„A táncosok nagyon jó formában voltak, gyönyörű produkciókat láthattunk minden csapattól. A hangulat is remek volt, hatalmas szurkolótáborral érkezett a Masters versenyzői csapata. Gratulálunk mindenkinek az év legnívósabb hazai versenyén és a kickdance bajnokságon nyújtott teljesítményért, illetve köszönjük a szülőknek az egész napos kitartást, szurkolást!” – összegezte gondolatait Sárdi Anita klubelnök a hétvége versenyei kapcsán.

Fotó: Masters SE

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email