22_03_29_erdmost_nincskep

Megválasztják Érd Kiváló Sportolóját

22_03_29_erdmost_nincskep

Megválasztják Érd Kiváló Sportolóját

Várják a javaslatokat az Érd Kiváló Sportolója és az Érd Kiváló Sportcsapata Díjra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A díj az érdi általános és középiskolák tanulóinak, valamint az érdi sportszervezetek  általános és középiskolás korú sportolóinak adományozható, akik kiemelkedő sportteljesítményükkel öregbítették a város hírnevét.

Az Érd Kiváló Sportolója Díj azoknak a diákoknak adományozható, akik egyéni vagy csapatsportágban országos diákolimpián vagy országos bajnokságon 1. helyezést értek el, vagy válogatott kerettagok.

Az Érd Kiváló Sportcsapata Díj azoknak a csapatoknak adományozható, akik a szakszövetség által kiírt csapatsportágban országos diákolimpia országos döntőjén 1-3. helyezést értek el, vagy országos bajnokságon 1-3. helyezést értek el.

Az Érd Kiváló Sportolója Díj és az Érd Kiváló Sportcsapata Díj odaítélésére a köznevelési intézmények vezetői, valamint a sportszervezetek vezetői tehetnek javaslatot (évente egy személyre és egy csapatra). Csatolni kell az az elért eredményekről, a válogatottságról a sportág országos szakszövetsége, illetve a Magyar Diáksport Szövetség igazolását.

A javaslatot 2023. január 9.-ig Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata Sport Bizottságának címezve, a Polgármesteri Hivatal Humán-szolgáltatási Főosztályán (2030 Érd, Budai út 8.) kell benyújtani. Bővebb információt Fazekas-Verba Szabolcs sportreferens nyújt a 06/23/522-300/216 telefonszámon vagy a fazekas-verba.szabolcs@erd.hu e-mail címen.

 

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email