erdivse

Kemény ellenféllel néz szembe az Érdi VSE

erdivse

Kemény ellenféllel néz szembe az Érdi VSE

A MOL Fehérvár FCII lesz a vendég az Ercsi úti pályán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem vár könnyű mérkőzést az érdiekre, hiszen a világbajnokság miatt szünetelnek az NB I küzdelmei, s egy élvonalbeli csapat tartalékjait, a Mol Fehérvár FC II-t látják vendégül az Ercsi úti Sporttelepen – írja honlapján az Érdi Városi Sportegyesület

A a Fejér megyeiek felemás, edzővásárral is nehezített őszt hagynak maguk után: a klub sportigazgatója, Sallói István és az NB I-es csapat szakvezetője, Michael Boris mellett a második csapatot irányító Györök Tamás is távozott Fehérvárról, helyét pedig Imrik László vette át.

A Mol Fehérvár FC II 18 mérkőzés után hét győzelemmel, négy döntetlennel és hét vereséggel, 25 lőtt és 29 kapott góllal, 25 megszerzett ponttal áll a tabella 12. helyén.

Az együttes hazai pályán a Kaposvárt, a Budaörsöt és a Kelent egyaránt 2–1-re, a Teskándot 4–0-ra győzte le, míg idegenben Móron (1–4), Komáromban (2–3) és Csornán tudott nyerni (0–1), otthon az ETO Akadémiával (2–2) és a Tatabányával (0–0), idegenben a ZTE FC II-vel (2–2) és a Zsámbékkal (0–0) játszott döntetlent. A Mol Fehérvár FC II vereségeit a Gyirmót FC Győr II (2–3), a Bicskétől (0–2), a Balatonfüredtől (2–1), a III. kerülettől (0–5), a Puskás Akadémia FC II-től (1–0), az FC Nagykanizsától (0–5), és a Veszprémtől (1–0) szenvedte el.

“Van mit törlesztenünk a Vidi II ellen, az utolsó mérkőzés nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Ezúttal a három pont itthon tartása egyértelműen a célunk, annál is inkább, mivel a helyezésünk is veszélybe kerülhet pontvesztés esetén”– fogalmazott Ebedli Zoltán ,az Érdi VSE vezetőedzője.

Az érdi csapat és a Mol Fehérvár FC II előző idényben lejátszott két mérkőzése egyaránt 2–0-s hazai sikert hozott, a 2020–2021-es kiírásban az ugyancsak 2–0-s érdi siker mellett 2–1-es fehérvári hazai győzelem született. A 2019–2020-as, csonka évadban viszont a vendégek örülhettek: Székesfehérváron az érdiek 1–0-ra, Érden a Mol Fehérvár II 2–1-re győzött, azt megelőzően, a 2018–2019-es évadban viszont mindkét mérkőzést az érdiek nyerték 2–1-re, a 2017–2019-as idényben pedig Érden 1–0-ra, Fehérváron 4–1-re győzött a Pest megyei együttes.

Az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában rendezett, november 27-én, vasárnap 13 órakor kezdődő Érdi VSE–Mol Fehérvár FC II mérkőzést Dombi Olivér vezeti, segítői Bertalan Dávid és Holpár Gergely lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 19. forduló
11.27., 13.00:
 Érdi VSE–Mol Fehérvár FC II

A felnőtt csapat mellett ezúttal az érdi egyesület U10-esei lépnek pályára a hétvégén, hiszen a Budapesti Futsalbajnokság B-csoportjának negyedik játéknapján az Újlak utcai Általános Iskolában játszanak előbb a Hegyvidék UFC-Gerrzóval, aztán a Városgazda Utánpótlás Akadémiával.

U10, Budapesti Futsalbajnokság, B-csoport, 4. játéknap, Újlak utcai Általános Iskola, 11.27.
11.30: Hegyvidék UFC-Gerrzo–Érdi VSE
13.10: Városgazda UA–Érdi VSE

Szöveg: erdivse.hu, Fotó: Érd Most

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email