gardonyi_szalagavato

Egy szalagavató és ami mögötte van – videó

gardonyi_szalagavato

Egy szalagavató és ami mögötte van – videó

A Gárdonyi iskola végzőseit kísértük el a nagy napra. A diákok szinte mindent megmutattak a kamerának.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Vendégként vagy résztvevőként  szalagavató bálon szinte mindenki járt már. Szalagtűzés, keringő és boldog fiatal arcok. Kívülről mindössze ennyi látszik abból a munkából, amelyet a diákok fordítanak egy-egy ilyen rendezvényre. A végzősök már a tanév kezdetével erre napra készülnek, miközben a tanulmányokat sem lehet hanyagolni. Ahhoz, hogy ez az este tökéletes legyen, az osztályok egy emberként teszik oda magukat, időt, energiát nem kímélve.

Amikor elérkezik a nagy nap, úgy válik minden valósággá, kerülnek a helyükre dolgok. A Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium végzőseinek vendégserege már a lelátókon ül, miközben a kulisszák mögött az utolsó simítások történnek, a képzeletbeli puzzle minden eleme lassan a helyére kerül.

Az Érd TV a kezdés előtt egy órával bepillantott a színfalak mögé, ahol életük meghatározó eseményét, a nagy fellépést várták a diákok. Keveházi Lili az este legapróbb titkaiba is beavatta a stábot.

fotó: archív

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email