lakitelekdíj_221118

Három díjat hozott el az Érd Médiacentrum a Lakiteleki Filmszemléről

lakitelekdíj_221118

Három díjat hozott el az Érd Médiacentrum a Lakiteleki Filmszemléről

Két különdíjat nyert el az Érd Médiacentrum Váratlan zuhanás című filmje, és egy különdíjat az Anyu, apu, autizmus című film.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A kitüntetéseket volt kollégánk, Ba-Nyilas Hajnalka riporter, szerkesztő (Váratlan zuhanás) és Szűcs Gergely rendező (Váratlan zuhanás; Anyu, apu, autizmus) vette át Lakiteleken.

A Váratlan zuhanás című filmben közreműködött még Bredák Péter, Gárdos Attila, Jeney Gergő és Palcsó Ildikó. Az Anyu, apu, autizmus című film operatőre Katona Szabolcs és Kanczler Bence korábbi kollégáink voltak, közreműködött még Ölvedi Réka.

A november 15-től 18-ig tartó XXI. Lakiteleki Filmszemlén települések és iskolák televíziói, illetve filmkészítő közösségek, magánszemélyek indulhattak, határon innen és túlról.

Öt kategóriában száztizennégy filmet neveztek, ebből 21 film jutott be a szemlére.

A Váratlan zuhanást a Korkép, az Anyu, apu, autizmust a Portré kategóriában indította az Érd Médiacentrum.

A rangos díjat többek közt Lezsák Sándortól, a Lakitelek Alapítvány és Népfőiskola alapítójától, Rófusz Ferenc Oscar-díjas rajzfilmrendezőtől és Buglya Sándor Balázs Béla-díjas  filmrendezőtől vehették át az alkotók, akiknek ezúton is gratulálunk.

Nem jellemző rám, de most nehezen találom a szavakat. A XXI. Lakiteleki Filmszemlén forgatókönyvíróként két különdíjat nyert a Váratlan zuhanás című filmünk, amit az ÉrdMost.hu-ra készítettünk a nyáron. Gyönyörű lezárásnak érzem az érdi pályafutásom végén

– fogalmazott Ba-Nyilas Hajnalka volt kollégánk saját közösségi oldalán, miután átvette a díjat.

A két kisfilmet itt tekinthetik meg:

 

Fotó: Ba-Nyilas Hajnalka

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email