kod

Marad a novemberi szürkeség

kod

Marad a novemberi szürkeség

Párás, ködös idővel indul a hét, de az eső sem elképzelhetetlen. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15-16 fok között várható a hét első felében

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétfőn a párás, ködös, nyirkos reggelt többfelé követheti napközben is szürke idő, de napos tájakkal is találkozhatunk. Néhol szitálás kialakulhat, délután, este a Dunántúl déli és délnyugati tájain helyenként kisebb eső is előfordulhat. Legfeljebb északnyugaton élénkülhet meg a déli-délkeleti szél. Reggelre -1 és +6 fok közé csökken a hőmérséklet. A naposabb területeken 11-16, a tartósan szürke, ködös tájakon csak 6-10 fokot mérhetünk a délutáni órákban.

Kedden is sokfelé lesz borongós, párás, ködös a reggel, a középső, valamint a déli és délkeleti tájakon többfelé esőre is számítani kell. Napközben északon és északkeleten számíthatunk helyenként még kevés csapadékra. Csak kevés helyen süthet ki a nap, sokfelé marad a szürke idő. A Dunántúlon többfelé élénk lehet a délies szél. A délutáni órákban 6 és 15 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők, a naposabb tájakon mérhetjük a legmagasabb értékeket.

Szerdán is sokfelé marad a szürke, nyirkos idő, több tájegységünkön kisebb eső, zápor is kialakulhat. A legmagasabb hőmérséklet 6 és 14 fok között alakulhat.

Csütörtökre virradó éjszaka többfelé eshet az eső, majd napközben egyre kevesebb helyen várható csapadék. Helyenként átmenetileg a nap is kisüthet. A keleti tájakon élénk lehet az északi-északkeleti szél. Napközben 4-12 fokra van kilátás. Pénteken többfelé lehet szükség az esernyőkre, az Északi-középhegységben akár az első hópelyhek is megjelenhetnek.

forrás: idokep.hu

Fotó: Pexels

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email