22_03_29_erdmost_nincskep

Csalók járják az érdi utcákat, így csapják be a lakókat

22_03_29_erdmost_nincskep

Csalók járják az érdi utcákat, így csapják be a lakókat

"Csatornaérdekeltségi hozzájárulás" címén próbálnak pénzt kicsalni. Ne higgyen nekik!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft., valamint az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. tudomására jutott, hogy az Érdi Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat nevében eljárva, egy Pink IT Kft. elnevezésű cég képviseletében

egyes személyek érdekeltségi hozzájárulás befizetését kérik az ingatlantulajdonosoktól, alkalmanként akár több százezer forint nagyságrendben.

cimlap_csatornazas

 

Az ÉTCS tájékoztatja ügyfeleit, hogy a megkeresés megtévesztésre alkalmas lehet, pénzszerzésre, illetve a megkeresett személyek adatainak megszerzésére irányulhat – olvasható az Érdi Vízművek oldalán.

Az érdekeltségi hozzájárulás nyilvántartása, az esetleges hátralékról történő tájékoztatás Érd Megyei Jogi Város Önkormányzatának feladata, kizárólag az Önkormányzat Hivatalán keresztül történik.

Kérik a lakosságot, hogy akit a csalók felkerestek, esetleg áldozatul estek a csalásnak, haladéktalanul jelezzék a rendőrségnek.

Az ÉrdMost információi szerint eddig még nem történt feljelentés ilyen ügyben.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email