erditancoslanyok_jpg_szecsenyivanessa

Ezért fakadtak sírva az érdi táncoslányok – videó

erditancoslanyok_jpg_szecsenyivanessa

Ezért fakadtak sírva az érdi táncoslányok – videó

Örömujjongás követte az akrobatikus rock and roll táncverseny eredményhirdetését.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A minap a pestszentimrei Sportkastélyban országos akrobatikus rock and roll táncversenyen vettek részt az érdi Masters SE – Szécsényi Vanessa és Bessenyei Enikő vezette – tánccsapatai. Közülük kettő is egy-egy ezüstérmet nyert. A lányok szülei külön szurkolótábort alkottak, egyforma pólóban, dudával, kereplőkkel buzdították a gyerekeket.

„Lányaink egymás kezét szorítva várták az eredményhirdetést. Örömmámorban úsztunk, mikor kimondták a nevünket. A nagy ujjongás, sikítás, ölelkezés közepette volt, aki elsírta magát. Hiszen olyan csapatot is sikerült megelőznünk, amelyik a területi bajnokságon előttünk végzett. Szóval nagy lépést tettünk előre” – újságolta Szécsényi Vanessa,  a Masters SE csapatának edzője.

A következő nagy megmérettetésre hétvégén a területi, egy hét múlva pedig a magyar bajnokság versenyén kerül sor.

„Huszonegy évig versenyszerűen űztem az akrobatikus rock and rollt. Itthon sikerült mindent elérnem: többszörös országos és magyar bajnok vagyok. Tavaly végleg visszavonultam a versenyzéstől, azóta edzőként a gyerekeknek adom át a tudásom” – sorolta Vanessa.

A csapatnak a szezon után is lesz kiért izgulnia. Ugyanis Vanessa az ÉrdMostnak elárulta: hetedik hónapos terhes, januárra várja a kisbabáját, Somát. Aki vélhetően az érdi Masters SE legfiatalabb szurkolója lesz.

„A lányok nagyon aranyosak, velem együtt várják a kisbabámat. Együtt szorítanak azért, ha eljön az idő, minden rendben legyen majd. Ők nemcsak versenyzőként egy csapat: karácsonykor megajándékozzák a társaikat, meglepetést szereznek egymásnak.”

Szécsényi Vanessa edzővel és Tóth Réka táncossal beszélgetett Pecsuvácz Péter műsorvezető a Playoff című sportműsorban. A videót alább tekintheti meg:

 

Videó: Masters SE. Fotók: Szécsényi Vanessa

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email