22_03_29_erdmost_nincskep

Összement, ritkul, de a színvonalból nem enged az Érdi Újság

22_03_29_erdmost_nincskep

Összement, ritkul, de a színvonalból nem enged az Érdi Újság

Utolérte a takarékosság a város lapját. Kicsi lett, de érdi.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Akik hozzászoktak, hogy már kedden a postaládájukba kerül az aktuális Érdi Újság, bizonyára meglepődtek. Tudniillik a lapot is elérte a takarékosság, amelyre mindannyian rákényszerülünk mostanában.

A papírárak, a nyomda- és terjesztési költségek, valamint az energiaárak elszabadulása miatt nehéz helyzetbe kerültünk, csak úgy, mint maga a város, az ország és Európa nagy része.

Ahhoz, hogy továbbra is megoszthassuk Önökkel Érd legfontosabb történéseit, és rendszeresen kapjanak információt közös ügyeinkről, kénytelenek voltunk kicsit összehúzni magunkat.

A következő hónapokban az Érdi Újság kisebb lesz, és minden második héten jelenik meg. Vagyis a következő lapszámot november 22-én várhatják a postaládáikban, az ismert terjesztési pontokon és a kínáló ládákban.

Ami a tartalmat illeti: igyekszünk továbbra is a szokott színvonalon tájékoztatni Önöket Érdről. Egy kétheti lap azonban sosem lesz olyan naprakész, mint egy hetilap.

Ezért mindannyiukat arra buzdítjuk, hogy olvassák a www.erdmost.hu oldalt, ahol percről-percre megtalálják a legfrissebb információkat; kövessenek minket a Facebookon, és hallgassák Érd rádióját, az Érd FM 101.3-at, a szomszéd hangját!

Itt az Érdi Újságban továbbra is várjuk észrevételeiket, ötleteiket, történeteiket a szerkesztoseg@erdmediacentrum.hu címen vagy a +36 23 330 156-os telefonszámon.

Kling József felelős szerkesztő, Kövesdi Péter főszerkesztő

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email