221106_erd_gyirmot2_7-1200x600

Fájó döntetlen: képtelenek voltunk gólt lőni a Gyirmótnak

221106_erd_gyirmot2_7-1200x600

Fájó döntetlen: képtelenek voltunk gólt lőni a Gyirmótnak

Döntetlent ért el hazai pályán az Érdi VSE focicsapata a Gyirmót FC ellen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Öt sárga lapos eltiltás miatt ezúttal Göblyös Dánielre nem számíthattak a házigazda érdiek a Gyirmót FC Győr II elleni hazai találkozón, ennek ellenére nagy iramban, aktívan kezdték a mérkőzést és rögtön a második percben nagy helyzetig jutottak, amikor Németh Gábor Vince tört a tizenhatoson belülre, majd jól vette észre a középen üresen érkező Farkas Bálintot. Utóbbi jobb alsóba tartó lövését azonban Kecskés visszanyúlva szögletre tudta menteni.

Ennek ellenére az első percekben nagy nyomás volt a Rába-partiak kapuján és nem sokkal később Szabó Richárd beadását Fülöp Noel sem sokkal csúsztatta mellé, aztán szűk negyedóra után Molnár Dániel veszélyeztetett szintén fejjel.
Az intenzív érdi kezdés után egyre kiegyenlítettebbé vált a játék és egy érdi labdavesztés után a vendégektől Mayer Ádám vezethetett ziccert Kertész Ferenc kapujára, de nem sokkal melléemelt.

A gól nélküli első félidő után a második elején is az érdiek voltak aktívabbak és közel is álltak a gólhoz, de előbb az 50. percben Farkas Bálint 11 méterről leadott lövését mentették a gólvonalról a vendégek, majd egy perccel később egy bal oldali akció végén Molnár Dániel rövidbe tartó kísérletét is hatástalanították a gyirmótiak, majd Gubacsi Zoltán szöglet utáni fejese landolt Kecskés Barnabás kezében, aztán egy újabb sarokrúgás után a kipattanón érkező Szabó Richárd bombázott mellé.

Szűk egy óra után pedig Kürti Zsolt balról, kicsit kiszorított helyzetből leadott életerős lövését is védenie kellett a vendégek kapusának. Igaz, öt perccel később Rátonyi Soma is nagy lehetőséget puskázott el a vendégektől.

A hajrában is több helyzete volt a hazaiaknak, Farkas Bálint fejese után egy bal oldali beadást Csoma-László Bence sodort a kapura, aztán Németh újabb helyzeténél is fel tudtak szabadítani a vendégek, így egyik lehetőséget sem tudták kihasználni a hazaiak, akik az ETO Akadémia elleni idegenbeli 1–1 után a másik győri együttessel, a Gyirmót FC Győr II-vel is döntetlent játszottak. (0–0)

Az Érdi VSE-re jövő héten is hazai mérkőzés vár, hiszen november 13-án, vasárnap 13 órakor az újonc Móri SK-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen a 17. fordulóban.

NB III, Nyugati csoport 16. forduló
Érdi VSE–Gyirmót FC Győr II 0–0
Érd, 150 néző. V.: Kakuk (Zahorecz, Pogonyi)
Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi, Pallagi, Fülöp, Németh G. V. – Farkas, Szabó R., Morvai (Csoma-László, 76. perc), Révész, Kürti (Pintér N., 67. p.) – Molnár D. (Pál Sz., 84. p.)
Edző: Ebedli Zoltán
Gyirmót II: Kecskés – Vajda (Somogyi Á., 65. p.), Wágenhoffer, Lányi B., Babayigit – Lázár P. – Rátonyi (,Dán, 73. p.) Tarsoly, Nagy K. (Lányi D., 90. p.), Ominger (Domján, 90. p.) – Mayer (Rimai, 90. p.)
Vezetőedző: Ördög József

Fotó: erdivse.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email