22_03_29_erdmost_nincskep

Nem számítanak könnyű mérkőzésre az érdiek

22_03_29_erdmost_nincskep

Nem számítanak könnyű mérkőzésre az érdiek

November 6-án 13 órától a Gyirmót FC Győr második csapatát látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ETO Akadémia elleni idegenbeli 1–1-es döntetlen után ismét győri csapattal csap össze az Érdi VSE, de ezúttal hazai pályán, az Ercsi úton méri össze tudását a Gyirmót FC Győr II-vel, miután a felek felcserélték a pályaválasztói jogot – olvasható az Érdi VSE oldalán.

A tabella hatodik helyén nyolc győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel álló érdiekhez visszatérhet eltiltásából Szabó Richárd és Németh Gábor Vince is.

Noha a vendégek öt győzelemmel, négy döntetlennel és hat vereséggel, 19 ponttal csupán a tabella 14. helyét foglalják el, Kertész Ferencék egy pillanatig sem számíthatnak könnyű mérkőzésre.

A Gyirmót II csak hatpontos távolságban van vendéglátójától, és sok csapat orra alá tudott borsot törni.

A Gyirmót előszeretettel játszik gólgazdag mérkőzéseket, amit mutat a felek két tavalyi mérkőzése is, hiszen az érdiek idegenben 4–3-ra, hazai pályán 4–1-re győztek. Azt megelőzően  a 2017–2018-as kiírásban csaptak össze legutóbb, amikor a zöld-fehérek idegenben 2–1-re, az Ercsi úton 3–1-re győztek.

“Mindenképpen a győzelemre fogunk játszani, habár hiányzó sajnos most is lesz nálunk. Remélem, a múlt heti stabil játékot tudjuk produkálni és ismét győzni tudunk”

– húzta alá Ebedli Zoltán.

A november 6-án, vasárnap 13 órától kezdődő Érdi VSE–Gyirmót FC Győr mérkőzés Kakuk Szabolcs vezeti, segítői Zahorecz Roland és Pogonyi Ferenc lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 16. forduló
11.06., 13.00: Érdi VSE–Gyirmót FC Győr II

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email