22_03_29_erdmost_nincskep

Változik a tömegközlekedés az óraátállítás miatt

22_03_29_erdmost_nincskep

Változik a tömegközlekedés az óraátállítás miatt

Az Érdet érintő busz- és a vonatközlekedésben is lesznek változások, amelyekre érdemes figyelni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Október 30-án kezdődik a téli időszámítás, vasárnap három órakor az órákat hajnali kettőre állítják vissza. Az óraátállítás miatt a vonatok, buszok és a fővárosi éjszakai járatok menetrendje is változik. Az óraigazítás néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint, menetrendi változást azonban nem okoz – téjékoztat a MÁV-Volán-csoport

A belföldi forgalomban az átmenet éjszakáján egyes vonatok a nyári időszámítás szerint, néhány vonat pedig már a téli időszámítás szerint közlekedik, ennek megfelelően indulásnál megvárják az óraigazítást.

Az Érdet érintő Budapest – Székesfehérvár vasútvonalon az alábbi változásokra kell készülni:

  • A Déli pályaudvarról Székesfehérvárra 1:40-kor induló vonat a teljes útvonalon a nyári időszámítás szerint közlekedik.
  • A Déli pályaudvarról Székesfehérvárra 2:40-kor induló vonat már a teljes útvonalon a téli időszámítás szerint közlekedik, vagyis az óraigazítás után megvárja, amíg az óra mutatója ismét a 2 óra 40 perchez ér.

A Volánbusz járatai:

Az október 30-ai óraátállítás érinti az Érd térségében közlekedő 720-as és 735-ös járatokat.

720 Budapest, Kelenföld ► Érd, Autóbusz-állomás

735 Érd, Autóbusz-állomás ► Érd, Bem tér

  • A Budapestről 2:15-kor Érd irányába közlekedő 720-as, és az érdi autóbusz-állomásról 2:40-kor a Bem tér felé induló 735-ös autóbusz csak egyszer, kizárólag a nyári időszámítás idején közlekedik.

További információkat a MÁV-csoport honlapján találhatnak. A buszjáratokra vonatkozó információkról pedig bővebben itt olvashatnak.

forrás: mavcsoport.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email