Reka_erosLaci_fekvo

Így került Réka, az Érd FM üdvöskéje az erőművész nyakába

Reka_erosLaci_fekvo

Így került Réka, az Érd FM üdvöskéje az erőművész nyakába

Igazán kalandos úton jutott a színpadra Ölvedi Réka, az Érd FM101.3 műsorvezetője.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint azt az ÉrdMost megírta, a minap az erős emberek viadalára figyelt a város, amint a kőgolyó emeléstől a kamionhúzásig számtalan látványos versenyszámban mérték össze az erejüket. Ezen a versenyen jelen volt ifjabb Fekete László, a világ legerősebb családjának tagja is, de csak a szurkolók között.

A múlt hétvégén ismét feltűnt Fekete Laci, ezúttal azért, hogy Érd Fő terén biztassa a  jótékonysági futóverseny résztvevőit. A világhírű sportoló a rajtnál eleinte csendben szemlélődött, majd bevállalt egy extrém feladatot: a nyakába kapta az Érd FM 101.3 bájos műsorvezetőjét, Ölvedi Rékát, így robogtak fel együtt a színpadra.

„Amikor felkért a Fészek Gyermekvédő Egyesület, hogy legyek a futóverseny háziasszonya, örömmel vállaltam, mert hiszek a munkájukban, az álmaikban” – nyilatkozta Réka az ÉrdMost-nak.

Így folytatta: „Épp a színpad előtt álltam, amikor váratlanul ott termett ifjabb Fekete László. Amikor kijelentette, majd ő felvisz engem oda, azt hittem, csak viccel. De mint a tollpihét, a nyakába kapott és felrobogott velem a lépcsőn.”

Réka nem esett kétségbe, Fekete Laci nyakában ülve a színpadon bemutatta őt a közönségnek, majd átadta neki a mikrofont.

„Egyáltalán nem féltem a magasban, jó kilátás nyílt a hatalmas ember nyakából. Végül leszálltam, és immár két lábon állva elindítottam a versenyt – tette hozzá mosolyogva Réka.

 

 

 

Fotó: Balázs Edit, Balogh Alex

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email