UTE-t vert az Asterix

Bravúros győzelmet aratott az érdi futsal csapat az UTE ellen

UTE-t vert az Asterix

Bravúros győzelmet aratott az érdi futsal csapat az UTE ellen

Tizenhárom gólos mérkőzésen verte az Asterix az Újpestet a férfi futsal NB II-ben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Gólban gazdag bajnoki mérkőzésen aratott fontos győzelmet az Asterix Érd az UTE ellen a férfi futsal NB II Nyugati csoport 9. fordulójában. Haffner György vezetőedző legénysége a feljutásra is esélyes lila-fehérek ellen 8-5-re nyert az érdi Treff Sportcsarnokban.

A találkozó elején a vendégek kerültek előnybe, de a szünet előtti utolsó percben már a házigazda szerezte meg a vezetést. 2-1-gyel fordultak a csapatok és a 33. percben, 4-4-nél utol is érte az UTE az Asterixet, ám ismét nem tudott előnybe kerülni: újabb két hazai találattal megint meglógott az érdi csapat, s végül három gólosra duzzadt a különbség a két gárda között.

Férfi futsal NB II Nyugati csoport, 9. forduló:
Asterix Érd – UTE 8-5 (2-1)
Érdi gólok: Nádas 2, Szabó K. 2, Viza, Kozák, Danczák, Borka.

„Gratulálok csapatunk játékosainak, mert a hétről hétre mutatott egyéni és csapatszintű fejlődésük tegnap este meghozta a már jól megérdemelt győzelmet.

A mérkőzés végig a kezünkben volt, sorsdöntő pillanatokban pedig megvolt a képességünk, hogy higgadt és magabiztos, olykor extra klasszis egyéni befejezésekkel, a magunk javára alakítsuk a mérkőzés eredményét.

A lőtt nyolc góllal elégedett vagyok, ám kapott góljaink rámutattak a hiányosságokra, amiken szükségszerű javítani, amennyiben kitűzött célunkat el akarjuk érni. Ellenfelünknek további sok sikert kívánok” – értékelt Haffner György, az Asterix vezetőedzője.

A játéknap után az érdi alakulat három győzelemmel és hat vereséggel, kilenc szerzett ponttal a tabella nyolcadik helyén áll.

Fotó: Facebook.com/Asterix Érd

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email