311845615_546618404132153_8783488529543237682_n

Becsülettel küzdött, de kikapott az Érdi VSE

311845615_546618404132153_8783488529543237682_n

Becsülettel küzdött, de kikapott az Érdi VSE

Az újonc Technoroll-Teskánd KSE 4–1-re nyert nyert az Ercsi úti Sporttelepen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Becsülettel küzdött, de nem állt a szerencse az Érdi VSE mellett az újonc Technoroll-Teskánd KSE elleni mérkőzésen, hiszen a házigazda egy öngóllal már korán hátrányba került, majd nem sokkal később emberhátrányba is, s bár a szépítés összejött, a zalaiak kihasználták előnyüket és 4–1-re nyertek az Ercsi úti Sporttelepen.

Nem indult túl szerencsésen a házigazda Érdi VSE számára az újonc Teskánd KSE elleni mérkőzés napja, hiszen Göblyös Dániel a meccs napján betegedett meg, aztán a találkozó sem az érdiek szája íze szerint kezdődött, hiszen a vendég zalaiak az ötödik percben megszerezték a vezetést egy szerencsés szituáció után, amikor egy jobb oldali beadást Szabó Richárd az ellenfél támadója elől próbált menteni, de kísérlete után a labda az érdi kapuban kötött ki (0–1). Nem sokkal később pedig Bontó Marcell lövését is védenie kellett Kertész Ferencnek.

A 13. percben pedig mélyült az érdiek gödre, amikor Szabó Richárdot némi meglepetésre egyből piros lappal kiállította a játékvezető. A szabadrúgást pedig nem sokkal lőtték mellé a vendégek, akik ezt követően is eljutottak egy nagy helyzetig, a 18. percben pedig egy kapufáig – Kertész Ferencnek pedig már egy mérkőzésre elegendő védést kellett bemutatnia, mire az érdiek is jelentkeztek egy helyzettel, amikor Kürti Zsolt jobb oldali beadását a hosszún érkező Németh Gábor Vince durrantotta fölé.

A második félidőre rendezték soraikat az érdiek, de egyenlítés helyett Pergel Bence lőtt nagy gólt az érdi kapuba. Az érdiek viszont hamar szépítettek, amikor egy beadást Farkas Bálint gyönyörű mozdulattal, kapásból pofozott a léc alá (1–2) az 58. percben.

Újabb három perccel később azonban ismét kettővel vezetett a Teskánd, amikor egy jobb oldali lapos beadást nem szabadítottak fel az érdiek, a hosszún érkező Bontó Marcell pedig a kapuba tudott gurítani (1–3).

Az érdiek továbbra is becsülettel küzdöttek, s nem sokkal később Kürti Zsolt révén kapufáig is jutottak, de a Teskándnak ezúttal minden összejött és Bontó Marcell a 80. percben egymaga második, csapata negyedik gólját is megszerezte egy kiszorított helyzetből leadott lövéssel, kialakítva ezzel a vendégek 4–1-es sikerét.

forrás / fotó: erdivse.hu

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email