Hirdetes_fel_oldal_Bundaskenyer2

Balhé a stúdióban: elrohant a műsorvezető az Érd FM élő adásából

Hirdetes_fel_oldal_Bundaskenyer2

Balhé a stúdióban: elrohant a műsorvezető az Érd FM élő adásából

A műsorvezetők a Bundáskenyérben parázs vitába keveredtek, egyikük kiviharzott a stúdióból.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ártatlan beszélgetésnek indult, mégis balhé lett belőle: a vasárnapi boltzárról beszélgetett az Érd FM 101.3 reggeli műsorának három házigazdája, Ba-Nyilas Hajni, Gárdos Attila és Urbán Szabi.

Attila szerint a munkavállalók szempontjait senki nem veszi figyelembe, és a multik diktálnak. Szabi viszont amondó volt, hogy a multik már csak ilyenek, a pénzükért profitot szeretnének, és ha ehhez vasárnap is dolgozni kell, akkor vasárnap is nyitva lesznek.

„Amíg verseny van, addig én valahogy, de kinyitok” – mondta. Az indulatok akkor szabadultak el, amikor Attila arról beszélt: a multik egy csomó pénzt kaptak különféle munkahelyteremtő támogatásra, és mégis automata pénztárakat állítanak be ahelyett, hogy tisztességesen megfizetnék a dolgozókat.

Szabi szerint viszont a cégeken nem lehet számon kérni, hogy nem akarnak jótékonykodni. A beszélgetés, amelyet alább meghallgathatnak, ezen a ponton már emelt hangon folytatódott, majd váratlanul elnémult az adás, és megszólalt a zene.

A kollégák döbbenten figyelték, amint Szabi dühösen kirohan a stúdióból, autóba ugrik és elhajt. Ráadásul éppen ez után a beszélgetés után köszönt volna el a hallgatóktól Ba-Nyilas Hajnalka, aki novembertől egy fővárosi rádióban folytatja a pályáját.

Csak néhány óra elteltével sikerült elérnünk az addigra megenyhült műsorvezetőt, aki az ÉrdMost kérdésére elmondta: úgy érezte, az állandó közbeszólások miatt nem tudja elmondani az érveit, ezért keverte rá a zenét a kollégáira.

Azóta már megbeszélték az ügyet, és bocsánatot kért Gárdos Attilától és Hajnitól, és ezúton a hallgatóktól is. Úgy tudjuk, a kollégák hétfőn búcsúznak majd el Hajnalkától, és egy meglepetéssel is készülnek.

 

 

Fotó: ÉrdFM

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email