erd_veszprem

A hőssé vált Farkas Bálint góljaival győztünk a Veszprém ellen

erd_veszprem

A hőssé vált Farkas Bálint góljaival győztünk a Veszprém ellen

Az Érdi VSE legközelebb október 22-én, szombaton lép a focipályára, reméljük, akkor is győzni fog.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A forduló előtt még a táblázat első helyén álló Veszprém látogatott Érdre vasárnap délután, de a hazai csapat fegyelmezett játékával nem tudott mit kezdeni és végül 2-1 arányban kikapott. Az érdi csapat mindkét gólját Farkas Bálint szerezte. Ezzel a győzelemmel az Érdi VSE 13 forduló után a hatodik helyen áll a bajnokságban.

Az erdivse.hu beszámolója szerint, kiegyenlített játékot láthatott a közönség, de az Érd több helyzetet dolgozott ki, mint ellenfele. Ráadásul a Veszprém egy tizenegyest is kihagyott, de ettől függetlenül sem találta az érdi védekezés ellenszerét.

Csak gratulálni tudok a csapatnak, mert ahogy a Kerület ellen, most is nagyon taktikusan, fegyelmezetten játszottunk, amivel láthatóan nem tudott mit kezdeni a Veszprém. Hozzá kell tenni, hogy az első félidőben kihagytak egy büntetőt, ami ha bemegy, máshogy is alakulhatott volna a mérkőzés, de a futballhoz szerencse is kell. Örülök, hogy itthon tudtuk tartani a három pontot. Mindenki szorgalmasan tette a dolgát, ha kell, egymást kisegítve, ugyanakkor, amikor nálunk volt a labda, helyzeteket tudtunk kialakítani és gólokat lőni. A helyzetek az előző meccseken is megvoltak, de akkor nem tudtuk értékesíteni azokat

– értékelt Ebedli Zoltán, az Érd vezetőedzője.

Volt egy tizenegyesünk, utána egy óriási ziccerünk. Ha berúgjuk őket, kicsit más a játék képe, de azt gondolom, hogy az Érd nagyon szervezetten és okosan focizott, kihasználta az adódó lehetőségeit és megérdemelten nyert, a mi játékunkból pedig csak a gól hiányzott

– nyilatkozta Pető Tamás, a VLS Veszprém vezetőedzője.

Az Érdi VSE legközelebb október 22-én, szombaton lép pályára, amikor újabb hazai mérkőzést játszik 13 órától a Technoroll Teskánd KSE ellen.

erdivse.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email