Második helyen a Giants

Fináléig meneteltek az érdi óriások

Második helyen a Giants

Fináléig meneteltek az érdi óriások

Második lett az Érd Giants a hazai rendezésű nemzetközi utánpótlástornán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az U13-as és az U16-os korosztályok számára rendezte meg nemzetközi utánpótlás tornáját az Érdi Baseball és Softball Egyesület a Mecset utcai pályán. Az ötödik alkalommal megtartott eseményre a hazaiak mellett öt országból, Szlovákiából, Lengyelországból, Ukrajnából, Szerbiából és Horvátországból érkeztek csapatok.

A háromnapos eseményen a fiatalabb korosztályban a házigazda érdiek két csapattal is képviseltették magukat, s bár az éremszerzés elmaradt, sem a hatodik helyen végző Érd Indians, sem a nyolcadikként záró Érd Dodgers nem okozott csalódást.

A tornát végül a horvát Vindija nyerte az ukrán Darnitsya Tigers legyőzésével, míg a dobogó legalsó fokára a lengyel Centaury Warszawa állhatott fel.

Az idősebbeknél a házigazda Érd Giants ezúttal is nagy eséllyel indult. Ennek megfelelően négy győzelemmel verekedte be magát a döntőbe, ahol a tavalyihoz hasonlóan idén is a másik magyar résztvevővel, a Budapest Red Wolvesszal csapott össze, s végül 5–1-es vereséggel lett ezüstérmes, míg harmadik helyen az ukrán Darnitsya végzett.

A hazai csapat az ezüstérem mellett a legtöbb győzelemnek is örülhetett, valamint Matolcsi Bálintot szavazták meg a torna legeredményesebb ütő játékosának.

Terry L Lingenhoel a díjátadás közben biztosította a csapatokat arról, hogy az ifjúsági baseball tornát 2023 őszén ismét megrendezi az érdi klub.

Érd Baseball és Softball Egyesület

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email