kosárlabda_960_720_jpg_pixabay

Irgalmatlan nagyot nyertek a férfi kosarasaink

kosárlabda_960_720_jpg_pixabay

Irgalmatlan nagyot nyertek a férfi kosarasaink

Első hazai mérkőzésén lehengerlő győzelemmel mutatkozott be a VMG DSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Férfi kosárlabdázóink az NB II-es bajnokság Közép A csoportjában a Kandó SC-Óbudai Egyetemet fogadták az érdi Vörösmarty iskola tornacsarnokában. Csapatunk a 2. forduló összecsapásán már az első negyedben kilenc pontos előnybe került, míg a harmadikban 27 (!) pontot vert ellenfelére.

A negyedik játszma gyakorlatilag formalitássá vált, amit végül be is húzott a budapesti Kandó, de hazai szemszögből ez semmilyen negatív hatással nem volt a végeredményére. A VMG legeredményesebb kosárlabdázója Valaczkay Gábor játékos-edző volt 18 ponttal. Az érdi csapat két mérkőzés után egy győzelmet és egy vereséget számlál.

Férfi NB II Közép A csoport, 2. forduló:
Gia Form VMG DSE – Kandó SC-Óbudai Egyetem 84-49 (20-11, 24-21, 34-7, 6-10)
VMG legjobb dobói: Valaczkay 18/12, Miháczi 16, Tóth 16/6

 

„Nagyon jó ritmusban kezdtük a meccset, mind támadásban, mind védekezésben. Majd egy várható hullámvölgy jött a 2. negyedben, de a kialakult 10 pontos különbséget tartani tudtuk a szünetig. A 3. játékrészben sok labdát szereztünk és gyors játékkal, remek távoli kosarakkal 40 pontos előnyt alakítottunk ki.

A végére kiengedtünk sajnos, de ez belefért. A lényeg, hogy magabiztosan nyertünk és sok pozitívumot lehetett látni a játékunkon, ami biztató a jövőt tekintve. Gratulálok a srácoknak a szezon első győzelméhez” –  nyilatkozta Valaczkay Gábor játékos-edző.

Fotó: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email