nészámlálás

Már 2,5 millióan kitöltötték a népszámlálási kérdőívet

nészámlálás

Már 2,5 millióan kitöltötték a népszámlálási kérdőívet

2022. október 1. napján kezdetét vette a népszámlálás online kitöltési időszaka.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szombat délutánig mintegy 2,5 millió kérdőív érkezett be a rendszerbe, amiről a Központi Statisztikai Hivatal tett közzé friss adatokat.

Szombat délután 1 óráig 1 millió 74 ezer címről 2,4 millió személyi kérdőív érkezett be a rendszerbe. A népszámlálásban mintegy 5 millió cím érintett, vagyis az elmúlt egy hét alatt a címek 21,4 százalékáról beérkeztek a válaszok, az érintett települések aránya eléri a 99,6 százalékot – számolt be a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

A KÉRDŐÍVEKET OKTÓBER 1. ÉS 16. KÖZÖTT LEHET ÖNÁLLÓAN AZ INTERNETEN KITÖLTENI A POSTÁN MEGKAPOTT, 12 JEGYŰ BELÉPÉSI KÓD MEGADÁSÁVAL EZEN AZ OLDALON KERESZTÜL.

A legnagyobb arányban továbbra is Győrladamér településről érkeztek kérdőívek. A megyék közül Győr-Moson-Sopron megyében a legmagasabb a kitöltési arány, a második Fejér megye, míg a harmadik helyen Pest megye áll.

Az online kitöltési időszak alatt számlálóbiztosok nem keresik fel a lakosságot! A számlálóbiztosi terepmunka 2022. október 17. napján veszi kezdetét. A számlálóbiztosok egyedül keresik fel a címeket, a Központi Statisztikai Hivatal által kiállított igazolvánnyal, valamint érvényes fényképes igazolvánnyal igazolják magukat.
Az érdi önkormányzat kéri a lakosságot, hogy éljenek az online kitöltés lehetőségével!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email